2011.08.08.@ 14.08

Napi kedvenc: Kinga, 25

Kinga az egyszerű elegancia híve. Habár most egy magas sarkúban kaptuk el, szereti a sportos, kényelmes darabokat, ha teheti egy farmert és egy pólót visel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhák:

Cipő: H&M

Farmer: Tally Weijl

Póló: New Yorker

Táska: Esprit

Óra: Tissot

Mi alapján válogatod össze a szetted?

Mivel a hajszínem és világos bőröm nagymértékben meghatározza, hogy milyen színek állnak jól, ezért ez alapján válogatom ki a ruhákat. Másrészt nem szeretem, ha nagyon sok különböző színű ruhadarab, kiegészítő van rajtam, így törekszem arra, hogy maximum 3 különböző színből álljon a szett. A táska-cipő azonos szín elvre szintén próbálok ügyelni. Illetve egy-egy kiegészítővel – például karkötővel, nyaklánccal – feldobni a szettet.

Mi alapján döntöd el, hogy reggel mit veszel fel?

Az, hogy egy adott napon mit választok ki, nagyban függ a hangulatomtól, természetesen az időjárástól, illetve attól, milyen elfoglaltságaim lesznek. Ha sokat kell sétálnom, egyértelműen a lapostalpú cipőt preferálom. A munkahelyemre elegánsabban kell felöltöznöm, hétvégén viszont a kényelemé az elsőbbség.

Milyen színű körömlakkjaid vannak?

Van klasszikus piros és bordó lakkom, amelyeket legfőképpen bulira használok, van többféle klasszikus pasztellszínű hétköznapokra, a hajszínemhez illő, illetve egy-egy különlegesebb színű ruhadarabhoz zöldeskék, arany. Fekete körömlakkom nincs, de nem is használnám soha.

Szoknya- vagy nadrágpárti vagy?

Alapvetően szoknyapárti vagyok, de a gyakorlat azt mutatja, hogy többször hordok nadrágot. Ennek az az oka, hogy kevesebb olyan szoknyát találtam, amit szívesen hordok, jól érzem magam benne. Ami nem felel meg az ízlésemnek, fel sem próbálom, például az idén nyáron felkapott, hosszú hippiszoknya egyáltalán nem a stílusom. Talán több energiát kellene fektetnem a keresésbe.

Kiengedve vagy összefogva szereted hordani a hajad?

Mindkettőt ugyanúgy szeretem, hiszen az év egyik felében inkább ki van engedve (ősszel-télen), a másik felében pedig összefogva. Fodrászat után többször van kiengedve, aztán ahogy telik az idő, többet összefogva. Szeretem kontyba fogni, de lófarokba is.

Kapcsolódó cikkek:

Napi kedvenc: Panna, 17

Napi kedvenc: Helen, 22

Napi kedvenc: Boglárka, 26

Címkék: kedvenc kinga napi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty