Váratlan hír: mégis válságban Jennifer Aniston álomkapcsolata!

Bennfentesek szerint a színésznő korántsem olyan boldog új szerelmével, mint ahogy azt a lapok korábban állították.

Külföldi oldalak korábban arról cikkeztek, hogy Jennifer Aniston végre megtalálta az igazit: állításuk szerint új pasija, Justin Theroux már el is jegyezte őt, és kisbabát terveznek. Ám bennfentesek szerint ez a kapcsolat egyáltalán nem ilyen idilli, és máris több tényező mutat arra, hogy a két híresség hamarosan szakíthat egymással.

Justin egyik barátja szerint a férfi nem házasságpárti – előző barátnőjét 14 év után sem vette el –, ezért esze ágában sincs oltár elé vezetni Jent. Emellett a színésznő és új szerelme más-más körökben mozognak, és kapcsolataik mellett munkájuk, céljaik és természetük sem lehetne különbözőbb.

„Jen és Justin totális ellentétek” – mondta egy közeli barátjuk. Majd hozzátette: a színésznő teljesen odáig van Malibuért, a vásárolgatásért és a fiatalsága megőrzéséért, Justin viszont igazi művészlélek.

Ennek ellenére a két híresség elválaszthatatlan volt az elmúlt hetekben, hónapokban, és Jen korábban azt mondta, megtalálta azt az embert, akivel együtt akar megöregedni. Reméljük, esetükben igaz a mondás, mely szerint az ellentétek vonzzák egymást.

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

További sztárhírek:

Bikiniben mutatta meg tökéletes testét a 45 éves sztármami!

Intim fotó: megmutatjuk Kate Hudson kisbabáját!

 

Még több

fashion_beauty