2011.08.26.@ 09.08

Hódíts szexi dekoltázzsal!

Igaz forró divat közeleg: jelentjük, a mély V-alakú dekoltázs az új őrület, ami mindenkiből szexi istennőt varázsol egy csapásra. Most megmutatjuk neked, mit hogyan viselj, hogy ne legyen túl kirívó a szetted.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Merész sziluett

A Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén látott V-kivágású, csipkés menyasszonyi ruhacsoda csak a szolid előfutára volt a most következő trendnek. Inkább a Szex és New York Samantháján láttunk hasonló darabokat, melyekkel – nem meglepően – sikerrel csavarta el a férfiak fejét. A merész dekoltázs most a vintage hangulatú koktélruhákon, az elegáns zakókon és kabátokon éppúgy megtalálható, mint a gyöngyös felsőkön és a selyem overálokon.

Szexi megoldások

A Guccinál és J.Mendelnél látott, 70-es éveket idéző ruhaköltemények kitűnő kiegészítője lett a selyemsál, ami a dekoltázst ugyan szabadon hagyja láttatni, ám a nyakunk köré tekerve elegáns összhatást kelt. A munkahelyedre a fekete zakód alá pedig vegyél föl egy szolidabb inget, vagy egy egyszerű vonalú ruhát. Ha éppen a strandról tartasz haza, a V-nyakú lenge tunikádhoz remekül passzol majd a bikinifelsőd, így nem muszáj egy teljes váltóruha pakkal érkezned a plázsra, hanem elég lesz valami könnyű felsőt magaddal vinned.

Hogyan viseld?

Az ilyen szabású ruhadarabokat a merészebbek melltartó nélkül is hordatják. Ha viszont ennyire még nem érzed magad bátornak, akkor egy fekete melltartó lesz a megoldás. Fontos továbbá, hogy máshol ne mutass magadból túl sokat, nehogy túl kirívónak tűnj: a zakódhoz egy hosszú vászonnadrágot húzz, a ruhád legyen bokáig, vagy minimum térd fölé érő. Mivel a nyaklánc helyett most a gyönyörű bőröd lesz az ékszered, ezért figyelj oda, hogy szépen ápolt legyél, ezért radírozz minden héten és hidratálj rendszeresen. Ha pedig partira készülsz, egy kis csillámos púderrel dobd föl a dekoltázsod, amit a nyakadtól egészen a melleid közé vigyél föl. 

 
 
Címkék: dekoltázs hódítás mell

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty