2011.09.09.@ 10.09

Képtelen lefogyni, inkább a mellplasztikát vállalja be a szőkeség!

A sikertelen fogyókúra után így akar csinosabbnak tűnni közelgő esküvőjén a sztár.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mivel Jessica Simpsonnak nem jött össze az esküvő előtti nagy fogyás (új étrend és a sztáredző Tracy Anderson csodamódszerei ide vagy oda…), a szőkeség másképp akar még csinosabban festeni menyasszonyi ruhájában: úgy döntött, kisebb melleket csináltat magának.

A dúsgazdag szőkeség állítólag tinédzserkora óta küzd komplexusokkal telt idomai miatt. „Én voltam az első lány az osztályunkban, aki melltartót viselt. Emlékszem, mennyire sírtam emiatt. Minden barátnőm iszonyú sovány volt” – mondta korábban Jessica.

Egyébként angol nyelvű internetes oldalak szerint nem ez lenne az első eset, hogy a sztár kés alá fekszik, hiszen azt állítják, korábban felvarratta a szemhéját, megcsináltatta az orrát és a száját is feltöltette.

De talán jobban járna, ha végre elfogadná magát, és a plasztikai sebészek rendelői helyett inkább az edzőtermeket látogatná. Ez nemcsak hogy olcsóbb megoldás, de a változás garantáltan ugyanolyan látványos is lesz egy idő után – persze tény, hogy ehhez a pénz nem elég, kitartás is kell.  

 
 
Címkék: esküvő mell plasztika szőke

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty