Hódíts füstös szemekkel ősszel is!

Egy rendkívül szexi őszi sminket szeretnénk most neked bemutatni. A szürke szín és a füstös szemek párosítása nem csak különlegesen szép eredményt ad, hanem a titkos recept ahhoz, hogy azonnal elcsábítsd a kiszemelt pasit a randin.

Üde arcbőr

A munkahelyi stressz, a sulikezdés vagy akár egy hajtós nap is könnyedén meglátszódhat a bőrödön. Tüntesd el a karikákat és az egyéb bőrhibákat ragyogást fokozó alapozóval, amitől akár este nyolckor is üde lehetsz! A tubusokban lévő vitaminok a bőröd táplálásáról is gondoskodnak.

Cosmo-tipp: Estée Lauder Nutritious VitaMineral áványi alapozó (8.700 Ft)

Ragyogj!

Tündökölj a gyertyafényes randin úgy, mint egy királynő. Használj arcfénypermetet, melyet az orcáidra és a dekoltázsodra vigyél fel az alapozás után. Gyönyörűen csillognak majd a benne található pigmentek a sejtelmes fényben úszó szobában, téged pedig egy szempillantás alatt ellenállhatatlanná varázsolnak. Hogy még üdébb színt kapj, nagyon vékonyan használj barack színű pirosítót a járomcsontod felett.

Cosmo-tipp: Giorgio Armani Fluid Sheer arcfény (14.900 Ft)

Szürke füst

A kontúrozásra használt fekete szemhéjpúdered szerepét a palettában található legsötétebb szürke veszi most át. Belső szemhéjzugodba akár fehér szín is kerülhet, a világosabb szürkék pedig a mozgó szemhéjadon ragyognak majd. A sötét színnel kifelé ívesítsd a kontúrt, majd az alsó szempillatövekbe is vidd fel az árnyalatot egy vékony satírozó ecset segítségével.

Cosmo-tipp: Chanel Les 4 Ombres szemhéjpúder paletta (93) (13.300 Ft)

Vastag pillák

Most nem kell spórolni a szempillaspirállal, hiszem több rétegben is vastagon felkenheted a pilláidra a festéket. Ne felejtsd ki az alsó sort sem!

Cosmo-tipp: Lancome Hypnose, Doll Eyes szempillaspirál (8.400 Ft)

Telt ajkak

Az ultraszexi ajkakért nem kell mást tenned, mint beszerezni egy megfelelő szájfényt. Keresd az arany csillámokat tartalmazó változatokat, ám ügyelj arra, hogy csak vékonyan kend fel a szájfényt, hiszen ebben a sminkben most a csábító szemeiden van a hangsúly.

Cosmo-tipp: Clarins Colour Quench szájfény (06) (4.400 Ft)

Sötét lakkozás

A drámai hatás eléréséhez fess körmeidre szexi, mélybordó színt. A szürkével ellenállhatatlan összehatást keltenek, a kacsóid pedig egy igazi őszi trendi színben fognak pompázni.

Cosmo-tipp: Pupa Lasting Color körömlakk (33) (3.300 Ft)

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Újra hódít a pink!

Szemrevaló szépség

 

Még több

fashion_beauty