Szupergyors sminktrükkök őszre

Hűvös reggelek, rohanás, szürke köd… Mivel lehetne pillanatok alatt feldobni a kedvedet – és a külsődet? Íme, néhány pofonegyszerű make-up varázslat, amitől te is ragyogni fogsz!

Gyors ecsetvonás

Kezded elveszíteni gyönyörű nyári barnaságodat, reggel ráadásul alapból sápadtabb vagy? Ha nincs sok időd reggel, ellenben az őszi időjárással együtt a te hangulatod is szomorkásabb lesz, ha a tükörbe nézel, vesd be a bronzosító trükköt! Kapj elő egy selyemfényű bronzpúdert, és nagyon vékony rétegben pamacsolj belőle az orcádra, a homlokodra, az orrodra és az álladra, ügyelve az egyenletes átmenetre. Ha ezzel készen vagy, akkor vigyél fel egy plusz réteget az arc almácskáitól haladva a halántékod felé, átlósan felfelé. Hidd el, egy kis nyáridéző szín csodákra képes!

Ragyogó ajkak

Ha rohannod kell, és nem fér bele az idődbe egy full smink, akkor jöhet a pink varázslat! Ehhez nem kell más, csak egy réteg fekete szempillaspirál és egy élénkrózsaszín rúzs. Az ajakhangsúlyos sminket sokkal rövidebb idő alatt el lehet készíteni, mint a szemhangsúlyosat, hiszen nem kell mixelned az árnyalatokat és többször végigmenned az applikátorral, elég csak egy mozdulat, és már indulhatsz is.

Csábos szemek

Ha mégis a szemeidet hangsúlyoznád, akkor válaszd az erős spirálozást! Legalább két réteg ébenfekete festéket vigyél fel a pilláidra, ebben az esetben azonban korrektorral alaposan fedd el a szemed alatt lévő karikákat, hiszen tekinteteddel vonzani fogod az embereket – és nem lenne jó, ha a csúf árkok elrontanák az összhatást.

Hangsúlyos szemöldök

Már egy ideje lejárt a ceruzavonásnyi szemöldökök ideje, idén ősszel pedig minél dúsabb, annál jobb – persze azért a középső és nagyon kiálló szálakat húzkodd ki! Ha azonban alapvetően vékony és halovány szemöldökkel áldott meg a sors, akkor kicsit erősíts rá egy világos- vagy középbarna szemöldökceruzával, attól függően, hogy milyen színű a hajad.

Kapcsolódó cikkek:

Őszi körömlakk-körkép

Hódíts füstös szemekkel ősszel is!

 

Még több

fashion_beauty