Exkluzív Cosmo Shopping Night* 30% kedvezménnyel!

Az első Baci Lingerie-üzlet Budapesten!

2011. október 6-án, csütörtökön 20:00-tól a Cosmopolitan olvasói az októberi számban található kupon felmutatásával 30% extra kedvezménnyel vásárolhatnak az Aréna Plazában újonnan nyíló Baci Lingerie-üzletben!

Régóta kacérkodsz egy dögös csipkecsodával, de eddig nem engedhetted meg magadnak? Már most szólj a pasidnak, hogy készüljön a hétvégére, hiszen már nálunk is elérhető közelségbe került a megfizethető luxusfehérnemű!

Válogass kedvedre az egyedülállóan pazar, szexi és elegáns Baci-darabokból, hogy egyetlen őszi estén se unatkozzatok otthon! 2010-ben és 2011-ben is a divatszakemberek a Baci Lingerie-t a világ legjobb és legszexibb fehérneműjének választották, tehát egészen biztosan ti sem fogtok csalódni benne. Na ugye, hogy felcsigáztunk?

*A Cosmo bevásárló-éjszakája!

**A kedvezmény minden termékre vonatkozik 2011.10.06-án (csütörtök) az Aréna Plazaban (1087 Budapest, Kerepesi út 9.) található Baci fehérnemű üzletben. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. A rendezvényen való résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképek megjelenjenek a Hearst Sanoma Budapest Kft. és a Sanoma Media Budapest Zrt. által kiadott magazinokban, illetve a www.cosmopolitan.hu oldalon.

A belépés a rendezvényre a helyszín befogadóképessége szerint korlátozott.

Még több

fashion_beauty