Iszonyú csalódás: 20 évet öregedett és elhízott az egykor szép énekesnő!

Leesett az állunk: a 30 éves sztár még soha nem okozott ekkora csalódást külsejével!

2011.10.11. 10:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Láttunk már „érdekes” megoldásokat Christina Aguilera öltözködésében, és a sztár változó súlyát (pontosabban kilóinak gyarapodását) is többször megemlítettük, de szerintünk ilyen borzalmasan még soha nem festett a 30 éves díva!

A világsztárt legutóbb a hétvégi Michael Jackson emlékkoncerten kapták lencsevégre, ahol igencsak szánalmas látványt nyújtott túl erős sminkjében, Pamela Andersont idéző póthajával és pluszkilóit kihangsúlyozó, eléggé közönséges szerelésében.

Ráadásul Christina arca a sok plasztikától és a rengeteg sminktől nem fiatalodik, hanem épp ellenkezőleg: egyre öregebbnek látszik. Így az egykor bájos és kimondottan szép arcú énekesnő mára 30 helyett rosszul karbantartott ötvenesnek néz ki.

Egyesek szerint a híresség egyre előnytelenebbé váló külsejének egyik oka az, hogy képtelen megbirkózni a hírnév múlandóságával (Bionic című lemeze óta egyre kevesebb jót írnak róla a kritikák).

A másik ok pedig állítólag az alkohol: bennfentesek szerint a hétvégén egy Cardiff-i hotelben 5000 angol font, vagyis 1,7 millió Ft értékben piált kíséretével, és a hírek szerint még ennél is többet költöttek egy fényűző vacsorán, ahol nem saláta és ásványvíz volt a menü, hanem méregdrága vodkával öblítették le a legfinomabb falatokat.  

 
Kapcsolódó cikkek:
 
 
Címkék: csúnya énekesnő sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty