2011.10.17.@ 00.10

Formásabb alak, lépésről lépésre! (x)

A téli hónapok hamarabb eljönnek, mint gondolnád. Érdemes hát kihasználni az ősz minden arra alkalmas percét, hogy a szabadban legyél, mozogj. Az sem mellékes, hogy az ilyentájt megalapozott kondíciódra nagy szükséged lehet télen. Előzd meg a téli extra kilókat és centiket kis, mindennapi lépésekkel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Jó tanács a tökéletes őszi-téli formához: teremts magadnak minél több alkalmat arra, hogy kimozdulhass! Például kisebb utakhoz válaszd a sétát az autó vagy a tömegközlekedés helyett. Vagy kösd össze a rég esedékes beszélgetést barátnőiddel egy kiadós gyaloglással a közeli parkban. Meglátod, a színek gazdagsága, az őszi természet látványa hangulatodra is jó hatással lesz. És persze az sem mindegy, mit viselsz! Válassz megfelelő ruhát és cipőt!
 
Próbáld ki a Reebok EasyTone ruháit, és akár már egy jókora sétával járó bevásárlás közben is azt érezheted, edzésbe fogtál. A modellek szabadalmaztatott, rugalmas ResisTone pántokat tartalmaznak, melyeket a tested anatómiáját figyelembe véve helyeztek el a ruhákon, és amelyek speciális anyaguknál fogva minden mozdulatnál ellenállást fejtenek ki.
 
Az EasyTone alsók között megtalálhatók a hosszú-, capri és rövidnadrágok is, melyek mindegyike belső rétegében rejti az ellenállást kifejtő ResisTone pántokat. Az EasyTone felsőruházati kollekció tartalmaz sportosabb, egyrétegű darabokat, melyeket edzéshez önmagukban, máskor mindennapi öltözeted alatt is viselhetsz. Az őszi-téli modellek között találsz utcai viseletre is tökéletes, kétrétegű darabokat is, melyeknek alsó rétege tartalmazza az ellenálló ResisTone pántokat, míg felső rétegük divatos, hétöznapi megjelenést nyújt.
 „Az első felvételnél beleszerettem az új EasyTone ruháimba – csak felvettem őket, és máris tettre, mozgásra késznek éreztem magam. Bár imádok edzeni, sokszor nem jut rá elég időm, ezért jól jön, hogy ezekben a ruháimban ugyanannyi idő alatt hatékonyabban tudom az izmaimat megdolgoztatni.” – mondta Dammak Jázmin, a Reebok EasyTone magyar nagykövete.
 
A Reebok Tone cipők pedig tökéletesen kiegészítik az EasyTone ruhákat, hiszen különleges, az egyensúly-labdák inspirálta, mozgó levegőt tartalmazó légkamrás talpuknak köszönhetően kisfokú instabilitást okoznak
 
A Tone cipőkről is megkérdeztük Jázmint: „Fontos számomra, hogy jó formában tartsam magam, és hogy ezt mozgással érjem el. A Reebok EasyTone és TrainTone cipők ebben nyújtanak számomra segítséget.”
 
 
Formáld alakodat lépésről lépésre Te is!
 
Az új Reebok Tone modellek már megvásárolhatók a www.easytone.hu oldalon valamint a http://www.reebok.com/HU/brand/sf/store-finder/oldalon megtalálható üzletekben. 
Címkék: alak formásabb lépésre! lépésről

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty