2011.10.20.@ 15.10

A Fittroom.com Google különdíjat nyert az Ország Boltja versenyen!

Hétfő este az Uránia Filmszínházban adták át az Ország Boltja verseny trófeáit, ahol a Király testvérek webshopja is díjat vehetett át. Olyan hazai hírességek adtak át díjat, mint Rúzsa Magdi, Falusi Mariann, Kóbor János, Ungár Anikó, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Orosz Barbara. Azt est háziasszonya Ördög Nóra volt. A gálát Hajdu Steve és Magyar Attila, Erdőhegyi Brigitta és Felméri Péter produkciói színesítették.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Ország Boltja hazánk nagyszabású webshop versenye, ahol minden, jelenleg is aktív webshop ingyen regisztrálhatott, hogy harcba szálljon a díjakért. Idén összesen 439 webáruház indult el a versenyben, Minőségi és Népszerűségi kategóriákban.

Király Viktor testvére, Benjámin és egy barátjuk, Csáki Marcell egy évvel ezelőtt alapították a Fittroom.com elnevezésű webshopot. Az oldal érdekessége, hogy virtuálisan is felpróbálhatóak a kiválasztott ruhák, hogy kiderüljön, hogy az adott testalkaton is jól mutatna-e. A fiúk a Google különdíját kapták meg, a webmogul cég őket választotta a ki a több száz jelentkezőből. Viktort és Bent elkísérte a díjátadóra testvérük Linda is, aki nagyon örült öccsei sikerének.

Címkék: boltja fittroomcom google különdíjat nyert ország versenyen!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty