2011.10.30.@ 09.10

Túlélte a cunamit: megszólalt a szupermodell!

Drámai vallomásában szinte elképzelhetetlen borzalmakról mesélt a gyönyörű modell.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szépséges Petra Nemcováról talán sosem gondolnád, milyen elképesztő szörnyűségeket kellett átélnie: 2004-ben ő is a thaiföldi cunami sérültjei között volt, és az orvosok eleinte attól tartottak, lebénul a szökőárban elszenvedett sérülései után.

Petra Thaiföldön töltötte 2004 karácsonyát fotós vőlegényével, Simonnal. Minden idilli volt, ám miután a tenger furcsán visszahúzódott, hirtelen hatalmas hullám lepte el a partot, és az ő bungallójukat is lerombolta.

Kedvese a tetőbe kapaszkodott, a modellt viszont elsodorta a víz. Ekkor még nem tudta, hogy Simont nem látja többé: mivel a férfi jó úszó volt, úgy érezte, nagyobb biztonságban van, mint ő, akit csak sodortak a hullámok.

„Amikor éreztem, hogy vizet nyelek, tudtam, hogy az életemnek vége” – mondta Petra. Majd hozzátette: nem érzett semmi mást, csak beletörődést, súlytalanságot és békét. Ekkor visszahúzódott a hatalmas víztömeg, benne pedig feléledtek az ösztönök: egy fába kapaszkodott 8 órán keresztül, hogy túlélhesse a cunamit.

A medencecsontja eltört, ezért csak a karjait tudta használni, de elmondása szerint a fizikai fájdalomnál is borzalmasabb volt a folyamatos gyereksírás, ám a kicsik egy idő után elhallgattak.

Végül egy thai férfi talált rá a modellre, és segítséget hívott. Petra kórházba került, ahonnan hosszadalmas út vezetett a felépüléshez, de ma már teljesen jól van, és a szerelem is ismét rátalált: a színész Jamie Belmannel már az esküvőt tervezik. 

 
 
Címkék: cunami szupermodell túlélő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty