2011.11.08.@ 14.11

A legszexisebb tökéletlen mosolyú sztárok

Azt hiszed, csak a tökéletes fogsor lehet szexi? A sztárok rá az élő példák, hogy ez egy óriási tévedés. A Cosmo.hu összegyűjtötte neked a legdögösebb “hibás” mosolyú hírességeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miközben a tökéletes, világító fehér fogak hódítanak Hollywoodban, nemrég megjelent egy új trend a japán nők körében: a tökéletlen fogsor (készíttetése). Ez talán furcsának tűnhet (főleg, ha az egész gyerekkorodat fogszabályzóval szenvedted végig), azonban valóban van pár szuperszexi, mégis tökéletlen vigyor a sztárok körében is (bár nem buzdítunk arra, hogy a mintájukra girbe-gurba fogakat kreáltass egy fogorvossal a legújabb trend szerint).

Ha nem rendelkezel hófehér, tökéletesre szabályozott fogakkal, akkor se ess kétségbe. Kedvenc sztárjaink között ugyanis bőven akad olyan, akinek nem okozott gondot ez az aprócska tökéletlenség. Imádjuk a True Bloodban Sookie-t alakító színésznő fogai között a kis szünetet, ahogy a Lara Stone-t és Georgia Jaggert sem tudnánk már enélkül elképzelni. Kirsten Dunst apró, girbe-gurba fogaival is régóta megbarátkoztunk (ahogy ő maga is ragaszkodik hozzájuk), Madonna pedig a fogközi szünet koronázatlan királynője! Keira Knightley és Miley Cyrus sem makulátlan mosolyáról híres, mégis milliók rajonganak értük.

Top 7 tökéletlen mosolyú sztár:

 
1. Anna Paquin

2. Lara Stone

3. Georgia May Jagger

4. Kirsten Dunst

5. Miley Cyrus

6. Madonna

7. Keira Knightley

 
Nézd meg a galériában a kedvenceinket!
 
 
Címkék: mosoly szexi sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty