2011.11.09.@ 09.11

Egy frizura, három szuper variáció

Nincs szükséged másra, csak egy jól vágott frizurára, néhány kellékre, és ha ezek megvannak, próbáld ki ezeket az ötleteket és légy elbűvölő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hajad: hosszú és rétegesen vágott

Játékos csavar: A nedves hajba dolgozz bele textúrát adó sprayt és szárírás közben egy kicsit borzold össze a frizurád. Aztán helyezz fel egy vékony hajpántot, de ne lógjon ki elöl egy tincs se, majd a tövekre spriccelj hajtőemelő sprayt. A hajszárítót állítsd a legmagasabb hőfokra és gyorsan szárítsd meg, így még nagyobb volumene lesz a hajadnak.

Laza fonat: Kezdd el fonni a hajadat a fejtetőtől kiindulva, majd fokozatosan fonj hozzá egyre több tincset, viszont a fonat, ahogy haladsz lefelé, legyen egyre lazább. Amikor elérsz a nyakszirtedhez, húzd ki az egyik oldalra a fonatot és rögzítsd hullámcsattal.

Két sima csavar: Dörzsölj formázókrémet a nyirkos hajadba, és szárítsd egyenesre körkefével. Válaszd el középen, aztán mindkét halántékodnál válassz le egy 15 centiméteres részt és csavard őket a hátra. Mindegyik csavart rögzítsd egy hullámcsattal, diszkréten tűzd a tincsek alá, így nem szúr szemet.

A hajad: félhosszú és vékony szálú

Kócos, texturált hullámok: A frizurádat egyszerűen csak szárítsd meg, simítsd át formázó krémmel, majd izzítsd be a hajsütővasat és a tincseidet különböző irányokba süsd be, így szuper hullámokat kapsz.

Csinos balerinakonty: Hagyd megszáradni a levegőn a hajad, az ujjaiddal gereblyézd át, majd fogd össze magas lófarokba. A következő lépés során a lófarokból kreálj kontyot, a végeket pedig rögzítsd hullámcsattal.

Laza, buja fürtök: Diffúzoros hajszárítóval alacsony hőfokon szárítsd meg a hajad, aztán a haj felső részét csavard fel melegíthető hajcsavarókra. Később, ha már kiszedted a csavarókat, az ujjaiddal szaladj át a fürtökön és az alsóbb tincseket se felejtsd ki.

A hajad: dús és göndör

Oldalra sepert loknik: A fáradt loknikat nagyon egyszerűen felüdítheted, csak fogj egy közepes nagyságú hajsütővasat, ezzel kb. az öt centis részekre osztott tincseidet göndörítsd be, a füled vonalánál kezdve a göndörítést. Aztán seperd az egész loboncot az egyik oldaladra és a nyakszirtednél tűzd meg hullámcsattal. Befejezésként jöhet egy leheletnyi hajlakk. Nagy, feltűnő fülbevalókkal még káprázatosabb lesz az összhatás.

Szemet gyönyörködtető konty: Egy kisebb átmérőjű hajsütővassal göndörítsd be az egész sörényedet, majd a fejtetődön fésüld össze lófarokba, és tekerj köré egy átlátszó hajgumit. Ezt követően a fürtöket rendezd össze konttyá, de úgy, hogy a hajvégek ne lógjanak ki, majd gondosan biztosítsd hullámcsattal.

Egyenesen sima: Nedves hajadra kenj hajkisimító balzsamot. Kisebb részekre bontva szárítsd meg, egy nagy körkefe segítségével fokozatosan egyenesítsd ki a hajad, tincsenként haladva. Ennek az egyenes frizurának az egyetlen titka abban rejlik, hogy hogyan tartod a hajszárítót. Pozícionáld a fúvócsövet 2,5 centire a loknijaidtól, és nézzen lefelé a cső, ahogy a tövektől haladsz a hajvégek felé.

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

4+1 szépítő újdonság

Tökéletes wellness-nap otthon

 

Címkék: frizura haj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty

A legcikibb karácsonyi cuccok

A legcikibb karácsonyi cuccok

Összeszedtük neked azokat az ajikat, amik nagyon kellemetlenül sülhetnek el...