2011.11.09.@ 10.11

Nem botoxol? Kylie Minogue arca már totál kifejezéstelenné vált!

Bár korábban azt állította, már nem botoxol, az énekesnő kifejezéstelen arcáról készült friss fotók most mégis erre utalnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legtöbb híresség általában tagadja, ha plasztikai- vagy fiatalító beavatkozáson esett át, ám vannak olyan helyzetek, ahol a szavak már feleslegesek. Egy brit lap szerint Kylie Minogue esetében is ez a helyzet, hiszen az ausztrál popcsillag arca teljesen kifejezéstelenné vált – az újság szerint a botoxtól.

Kylie-t legutóbb viaszbabaszerű arccal fotózták le George Michael londoni jótékonysági rendezvényén, és látszott, hogy a sikeres énekesnő a szemeit sem tudja már akkorára nyitni, mint korábban. Ezt a botox is okozhatja, ami kisimítja ugyan a ráncokat, de az arc és a homlok egy idő után szinte mozdulatlanná kövül tőle.

A 43 éves énekesnő korábban tagadta, hogy a sztárok körében népszerű ránctalanító eljárásnak köszönhetné fiatalságát, és sokáig esküdözött, hogy csak a Pond’s Cold Cream tartja őt fiatalon. Később bevallotta, hogy korábban botoxolt, de többé nem teszi. A kérdés már csak az, hogy te neki hiszel, vagy a képeknek? 

Címkék: arc botox sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty