2011.11.17.@ 10.11

A színpadon kapott dührohamot a sztár!

Úgy tűnik, a 47 éves énekesnő továbbra is hozza a formáját: legutóbbi koncertjén egy rajongóra kezdett el magából kikelve ordibálni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Courtney Love tovább folytatja BBB-s sorozatát, vagyis a botrányos brazil bulikat. Legutóbb egy Sao Paolo-i művészeti fesztiválon lépett fel, ahol – szinte már természetes módon – a botrány sem maradhatott el.

A 47 éves énekesnő dührohamot kapott a színpadon, amikor egy rajongó Kurt Cobain képét tartotta fel a színpad előtt. „Nincs szükségem arra, hogy Kurt fotóját lássam, és azonnal kidobatlak innen, ha ezt lengeted előttem” – kiabálta a híresség özvegye kicsit kevésbé szolonképesen.

Majd hozzátette: ő nem Kurt Cobain, de együtt kell élnie a szellemével és a gyerekével minden nap. Ezután pedig megfenyegette a férfit, hogy – finoman fogalmazva – péppé veri, ha továbbra is feltartja a fotót.

Az elmúlt napok során nem ez volt az első eset, amikor Courtney nem tudott uralkodni magán közönsége előtt: szombat esti fellépésén félmeztelenre vetkőzött, nem kis megdöbbenést és derültséget keltve a nézőtéren. 

 
Kapcsolódó cikkek:
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty