2011.11.30.@ 09.11

Kilenc tipp a nagyobb szemekért

Szuper tippeket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével még a legfáradtabb napodon is csábos szemekkel hódíthatsz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A sötét karikák eltüntetésétől kezdve egészen a rövid szempillák meghosszabbításáig olyan tanácsokat vonultatunk fel, amelyeknek hála a szemed nagyobbnak fog tűnni.

Fesd helyesen a pillákat!

Ahhoz, hogy a lehető leghosszabbak legyenek a pilláid, csak a spirálfej végét mártsd bele a festékbe, majd helyezd közvetlenül a szempillák végéhez, és csak felfelé húzd a spirált a pillákon. A vastagság érdekében pedig várj néhány másodpercet, majd folytasd a festék felvitelét a szempillád többi részére is, gyors, jobbról balra tartó mozdulatokkal.

Teremts két dimenziót!

Használj ugyanabból a színcsaládból két különböző árnyalatú szemhéjfestéket! Ezzel szinte azonnal kiemelheted a szemeidet és káprázatos hatást érhetsz el!

Összpontosítsd középre!

A szemeid még nagyobbak és vibrálóak lesznek, ha a választott színt a szempillavonal középső részére összpontosítod. Vastagabb vonalat is használhatsz a felső szempillák tövébe, amit aztán kifelé húzva halványíthatsz, de a szín maradjon hangsúlyos a szem legmagasabb és legalacsonyabb pontján is, így kiemelheted a szemed formáját.

Kékülj be!

Kísérletezz kék színű szemceruzával! A hűvösebb árnyalatnak hála a szemfehérje fényesebbnek fog tűnni.

Színezz a szemszínednek megfelelően!

Általános érvényű szabály, hogy a meleg, földszínű árnyalatok nagyszerűen állnak a zöld szemű nőknek. A rózsaszín és az arany ragyogóvá teszi a barna szemű lányokat, míg a kék különböző árnyalatai szinte mindenkinek beválnak.

Próbáld ki a barackot!

A szem alatti karikák eltüntetéséhez próbáld ki a hamvas, barackos vagy rózsaszínes korrektorokat a hagyományos verziók helyett. A narancsos árnyalatokkal jobban lehet álcázni a fáradtságot, ami a szem alatti területre gyakorta kiül.

Fedj alaposan!

Miután felvitted a korrektort, fogj egy sminkszivacsot és könnyedén simítsd át az elkendőzött területet azért, hogy alaposan fedjen a termék. Ha meg akarod előzni, hogy csíkos legyen a végeredmény, a halántékod felé mozgasd a szivacsot, így minden felesleges alapozó- és korrektormaradványt el tudsz tüntetni.

Ragyogj fényesen!

Ne félj a világos, fényes highlightertől! Ezzel a termékkel szinte megnagyobbítod a szem területét. Vigyél fel lágy, fényvisszaverő pigmentekben gazdag highlightert a szem belső sarkába és a szemöldökcsontod vonalára.

Adj esélyt a krémes festékeknek!

Mind a hidegebb, mind pedig a melegebb hónapokban szóba jöhetnek a krémes szemhéjfestékek! Ezek nem ülnek meg annyira a szemredőben, mint a porállagú termékek, arról nem is beszélve, hogy sok esetben a krémes szemhéjfestékek jóval fényesebbek is, így gyönyörűen kiemelik a szemeket.

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Így találd meg a tökéletes hajszínt!

Tündökölj télen is!

 

Címkék: smink szemfesték

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty