Fogd meg a Nagy Ő-t!

A szép bőr, a szexi tekintet és a kócos haj totál megmozgatja a pasik képzelőerejét. Miután elolvastad a legújabb kutatási eredményeinket, soha többé nem hagyod ki a manikűrözést vagy a szempilla-festést, és abban is biztosak vagyunk, hogy -seperc alatt elcsavarod a kiszemelt srác fejét!

2011.12.22. 14:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A fiúk 76%-ának felkelti a figyelmét a fényes, élénkszínű körömlakk.

Műköröm? „Jaj, csak azt ne!” – tartják a pasik, akik szerint a túl sok önbarnító után ez a második legvisszataszítóbb „kellék” egy csajon. Bezzeg a színes körömlakkokat imádják! Ebben a szezonban a kifutókon a klasszikus vörös (Giles bemutatón láthattuk) és a vagány áfonyaszín (YSL show-n viselték a modellek) hódít. A lepattogzott körömlakk ciki, ezért mindig használj fedőlakkot, amitől nemcsak tartósabb, de fényesebb is lesz a manikűröd.

A srácok 93%-a azt javasolja: „Ne használj önbarnítót!”

Ha valamit biztosra tudunk, az az, hogy egyik pasi sem szeretne egy naranccsal randizni! Bár odavan a tengerparton szerzett napbarnított bőrszínért, a túl sok önbarnító viszont jobban kiborítja, mint ha a foci-vb döntőjére időzítenéd az esküvőtöket. Az egészségtől kicsattanó bőrszín nagyon vonzó számukra, de a természetellenes árnyalat épp ellenkező hatást ér el. Egy halvány bőrű lány csodásan kiemelheti a vonásait egy rózsás árnyalatú pirosítóval, viszont az önbarnító csak elmaszkírozza. Ráadásul a pasikat hihetetlenül vonzza a nők bőrének illata, amit az önbarnító teljesen elnyom. Szerencsére már sok olyan termék van, ami finoman és gyorsan eredményez szép, ragyogó, napsütötte színt, és még az illata is kellemes!

40%-uk az elbűvölő tekintetedet veszi észre elsőként.

A srácok egyszerűen képtelenek ellenállni egy gyönyörűen kiemelt tekintetnek, és a profi sminkesek szerint egy szürke egérkéből is igazi végzet asszonyát lehet varázsolni pillanatok alatt például egy megbízható szemhéjtussal. Úgy lesz a legszebb a végeredmény, ha közvetlenül a szempillák tövébe viszed fel a festéket, középen kissé vastagabb vonalat húzol és a két külső sarokban elvékonyítod, majd macskásítod az ívét. Azt már mondanunk sem kell, hogy ezek után nagy sikerekre számíthatsz a hétvégi buliban.

A cikk folytatását megtalálod a januári Cosmóban!

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Másold le Georgia May Jagger szuper partisminkjét!

Száraz a kezed? Nem probléma!

 

Címkék: fogd nagy ő-t!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty