Rock The Party! a legragyogóbb beautytippek a buliba

Ne fogd vissza magad az év végi bulikon, hiszen ilyenkor mindent szabad! És ha kipróbálod ezeket a trükk-öket, garantáltan te leszel az est legfénylőbb csillaga!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pink pompa az ajkadon

A fukszia rúzs igencsak menő, viszont a tesója, a rikító neonpink még sokkal, de sokkal figyelemfelkeltőbb, sőt tökéletes kiegészítője lehet a kis feketédnek.

Így készítsd el:
Vigyél fel az ajkadra élénk pink rúzst, majd erre jöhet a neonpink por, hogy tartós és elképesztően feltűnő legyen a végeredmény!

Frufru: volt, nincs

A frufru nagyon szexi, de néha ezt is meg lehet unni. Figyeld a sztárokat, akik egyik nap még mutatós frufruval jelennek meg, míg másnap anélkül kerülnek lencsevégre. A változatosság gyönyörködtet, ezért a szilveszteri partira feltétlenül próbáld ki ezt a trükköt!

Így készítsd el: Válaszd el középen a hajad, majd a homlokodtól kb. 3-4 centire a lentebb lévő hosszabb tincsekhez csavard hozzá a frufrut, és tűzd le. Végezetül rögzítsd erős tartású hajlakkal.

Tüzes tekintet

A legújabb trend, ha külön-böző színeket használsz a felső és alsó szemhéjadon, az pedig csak fokozza a hatást, ha a két árnyalat totálisan elüt egymástól. Higgy nekünk, ezzel a sminkkel könnyen megy a csábítás az éjszakában!

Így készítsd el: Kenj a felső szemhéjadra halvány -rózsaszín krémes festéket, majd húzd ki a pillák tövét -fekete tussal, hogy dúsabbnak tűnjön a hatás. Az alsó pillákat és szemhéjat pedig élénk kékkel hangsúlyozd. A spirált semmiképp se -felejtsd el a végén!

A cikk folytatását megtalálod a januári Cosmóban!

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Másold le Georgia May Jagger szuper partisminkjét!

Száraz a kezed? Nem probléma!

Címkék: beautytippek buliba legragyogóbb party rock

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty