2012.01.06.@ 09.01

Hódíts hajbedobással! A legszexibb téli frizkók

Wow, micsoda frizurák! Bármelyiket is készítsd el, a srácok le sem tudják majd venni a szemüket rólad! A többi lánynak pedig igencsak be kell dobniuk magukat melletted, ha azt akarják, hogy őket is észrevegyék.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fülledten féloldalas

Az egyik oldalra fésült szabályos hullámok csak úgy vonzzák a tekintetet. Szexi, misztikus, és ellenállhatatlan a pasik szerint. Jól mutat, mert elegáns, sima és fényes, mintha csak azt suttogná: „Érints meg bátran!”

Ha végignézed a vörös szőnyegen készült fotókat, mindig találsz olyan hírességet, aki ilyen hajjal jelenik meg. Kenj formázókrémet nedves tincseidre, hogy ezzel eltüntess minden kiálló babahajat, majd szárítás után vasald ki a tövétől a füled vonaláig. A hajad többi részét hullámosítsd be nagy átmérőjű hajsütővassal. A dús hajvégektől lesz ez a frizkó igazán élettel teli, az egyenes tövektől pedig rendezett. Válaszd el a séród az egyik oldalon, nagyjából a szemöldököd végével egy vonalban, és erről a részről fésüld át az egészet a másikra. Végül fújj rá hajfénypermetet!

Huncut kontyocska

Ez a konty nagyon ütős, és mindenki azt gondolja majd, hogy órákon át ültél miatta a fodrászszékben. Igaz, némi hajformázó is kell hozzá, ezért ne akkor próbálkozz vele, amikor a pasidnál alszol, hiszen az ő fürdője biztosan nincs felszerelkezve a megfelelő eszközökkel.

A profik ezt pónikontynak hívják, mert átmenet a két frizura közt. Fújj a hajtövedre szárazsampont (így ehhez a frizurához nem feltétlenül szükséges a mosás), a haj hosszának közepétől a végéig pedig kenj rá hajformázót. A két anyagtól elnehezül kissé a haj, viszont így lesz tartós és tökéletes a végeredmény. Ezután jöhetnek a laza hullámok! Ha ezzel megvagy, tetszés szerint válaszd a fejtetŒdön ketté a hajad. Fogj egy vastagabb tincset és tekerd át a copfodon, mintha a hajgumit helyettesítenéd vele, és szorosan rögzítsd csattal. Arra ügyelj, hogy mindvégig maradjon nagyon laza és természetes a hatás. Az extrább eredményért tedd meg ezt egy másik tinccsel is.

Totális tupír

A feltupírozott fejtetŒ és laza hullám kombó az ismertetőjegye a szexi és dögös vadmacskáknak. A pasid biztos nem győz majd levegŒ után kapkodni, ezért csak akkor készítsd el ezt a frizkót, ha azt akarod, hogy a srác egész éjjel rajtad lógjon!

Ennek a dögös sérónak a kulcsa a nagy volumenű, hullámos fürtökben rejlik. Először is csavard hajsütővasra az ujjnyi tincseket, majd fújj rájuk rögzítő hajlakkot. Végül fésüld ki az ujjaiddal. A fejtetődön lévő részt fogd össze, hogy ne zavarjon, majd a füled és halántékod közötti szálakat mindkét oldalon simítsd le, és tűzd a füled mögé egy hullámcsattal. Ezután a fejtetőn lévő tincseket
tupírozd olyan magasra, amilyenre csak szeretnéd. Végül finoman fésüld hátra, tűzd le szorosan, és fújd be ezt is alaposan hajlakkal! (Tényleg ne sajnáld a lakkot, mert így lesz magasan a legjobb a frizurád!)

Dívás póni

A hosszú, dúsan leomló, hullámos copf az egyik legtrükkösebb és legkényelmesebb viselet, hiszen látványos, mégsem lóg az arcodba. És a fickó is csak arra vágyik, ha megpillant, hogy belemarkoljon! Naná, hogy ez lesz a szezon egyik legfelkapottabb viselete!

Nem baj, ha nincs derékig érő, hullámos hajad, ugyanis minden hosszra van ötletünk!  A „Totális tupír” hullámosítás részét csináld végig itt is, majd húzd szét a szálakat, hogy dúsabb hatást érj el. Ezután fésüld felfelé, és fogd össze egy nagyon magas copfba a tincseket. Ha rövid a hajad, tızz póttincseket a hajgumihoz, és szintén készíts laza loknikat belőle.

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Így legyél szexi vámpírlány!

Ragyogó és életteli bőrre vágysz? Táplálkozz a szépségért!

Címkék: frizura haj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty