2012.01.11.@ 09.01

A világ legelvetemültebb designerfüggői

Victoria Beckham a táskákat, Blake Lively pedig a cipőket gyűjti ezres tételekben – és ami a legfurcsább, hogy mindketten kizárólag ugyanattól az egy divatháztól vásárolnak. De mégsem ők a legnagyobb márkaőrültek: nem találod ki, hogy kicsoda!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A világ legelvetemültebb designerfüggői

1. Victoria Beckham: 100 Birkin-táska

A világ legkevesebbet mosolygó focistafelesége nem csak a száját kerekíti lefelé, hanem a táskái számát is, legalábbis akkor, amikor vallomásra kényszerítik: ő azt mondja, csak 100 Birkinje van, de a lesifotósok alapján valójában minimum kétszeres mennyiséggel rendelkezhet. Vic három kedvence a pink struccbőr, a csillogó, fekete krokodilbőr és a háromkarátos gyémántokkal kirakott ‘Ezüst Himalája’ elnevezésű tatyó, amelyek összesen 60 millió forintba kerülnek – és ha mindehhez hozzáadjuk még a 97 másik táska árát, nos, ennyi pénzből Posh már vásárolhatna egy egész falucskát Buda mellett!

Blake és kedvenc tervezője, Mr. Louboutin

2. Blake Lively: 120 pár Louboutin-cipő

Novemberben a színésznőt a tervező egyik amerikai üzletében szúrták ki, amint 40 pár cipellővel távozik. És ez még nem is volt olyan nagy bevásárlás: a Gossip Girl sztárja csak unatkozott új mozifilmje, a Hick forgatásán és barátnőjével, Chloe Moretz-cel leugrottak shoppingolni egy kicsit. „Ez mindössze az egy harmada a Louboutin-gyűjteményemnek” – nyilatkozta később. Úgy tűnik, ideje lesz beszereznie egy külön cipőszállító sofőrt, aki majd furikázik utána, bárhol is melózzon éppen.

1. Danielle Steel: 6000 pár Louboutin-cipő

Ugye most meglepődtél? Az amerikai bestseller-szerző minden kis sztárocskán túltesz a divatmániájával: annyi vörös talpú magassarkúja volt, hogy 16 évbe telne, ha minden nap másikat szeretne hordani és csak ennyi idő elteltével kellene másodjára felhúznia ugyanazt a topánkát. Az értékük pedig szinte felfoghatatlan: több, mint 700 millió forintba kerültek összesen – szóval lesz majd mit örökölnie a hét vér szerinti és két nevelt gyerekének!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty