2012.01.12.@ 07.01

Kiss Tünde: „Topmodell leszek”

Kanadában nőtt fel, most Londonban él és már New Yorkban is ismerik a nevét. Úgy tűnik, hogy ő lesz a következő szupersztárunk: a telefonja egyfolytában csörög és jobbnál jobb ajánlatokat kap szerte a nagyvilágból. Kiss Tünde az angol fővárosban adott nekünk exkluzív interjút.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiss Tünde: „Topmodell leszek”

Kiss Tünde: „Topmodell leszek”

Kiss Tünde: „Topmodell leszek”

Fotó megosztása:

Cosmo: Hogyan fedeztek fel?

Tünde: Anyukám kicsi korom óta mondogatta, hogy “lányom, belőled modell lesz!”. Tizenkét éves voltam, amikor tettünk is egy próbát, de akkor még azt mondták, hogy túl fiatal vagyok ehhez. Évekkel később Londonban az egyik barátom, Rowan Papier készített rólam sok-sok képet, majd a híres Oleg Borisuk fotózott le a Lack magazinba. Az Attractive modellügynökség ezután talált meg és azóta nagyon beindultak a dolgok.

Cosmo: Hol tart most a karriered?

Tünde: Fél évvel ezelőtt felkerültem a világ vezető online modellmagazinjára, a Models.com-ra, ahol a legelismertebb sztármodellekhez hasonlítottak engem.  Szerepeltem a brit Anarchy című trendlapban és a görög Hondos Centerben is.

Cosmo: Hol tanulsz jelenleg? A modellkedés mellett van még valamilyen karrierterved?

Tünde: Az Istituto Marangoniban tanulok divattervezést. A modellkedés nagyon hasznos, mivel rengeteg tapasztalatot és jó kapcsolatokat szerzek, de sajnos nem élhetek ebből örökké. Azon vagyok, hogy később is divatszakmában dolgozzam majd.

Cosmo: Melyik volt eddig a legextrémebb fotózásod?

Tünde: Szeptemberben kiközvetített az anyaügynökségem Görögországba, és ott a tengerparton éjjel fotóztunk téli bundákban és gyönyörű fehérneműkben!

Cosmo: A képeid alapján egy igazi kaméleon vagy. Gyakran változtatsz a külsődön?

Tünde: Régebben minden héten változott a hajszínem. Imádok kísérletezni! Sajnos ezt modellként már nem tehetem meg, de a ruhatáram azért elég őrült!

Cosmo: Mit üzensz a Cosmo-lányoknak, hogyan lehet nagyobb az önbizalmuk?

Tünde: El kell fogadni azt, hogy nem tudsz mindenen változtatni. Ha ezt belátod, minden sokkal könnyebben megy majd és magától beindulnak a jó dolgok. Ami felett viszont van hatalmad, azért küzdj kőkeményen, mert olyan korlátoktól is megszabadulhatsz közben, amiről azt hitted, hogy lehetetlenség.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty