2012.01.13.@ 14.01

Így ébredj csúcsformában a pasid mellett

Nyűgözd le a pasidat már ébredés után: most megmutatjuk, hogyan legyél te a reggel királynője.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az aki szép, az reggel is szép…

…még akkor is, ha szüksége van egy kis tuningra! Gondoltad volna, hogy csak akkor tudod igazán széppé aludni magad, ha a hátadon fekszel? Ráadásul, ha folyton csak az egyik oldaladon alszol, akkor féloldalasan fogsz ráncosodni is. A lényeg, hogy simább és kipihentebb bőrrel ébredhetsz, ha nem nyomod az arcod a párnába, mert így nem tódul oda az összes vér. Ha tehát a hátadon fekszel, búcsút mondhatsz a karikáknak is!

A fürtjeidnek azzal teszed a legjobbat, ha szatén párnán alszol, mivel így nem gubancolódnak össze. Plusz, este kend be a hajvégeidet tápláló kókuszolajjal, így reggel fantasztikus illatú és puha tapintású hajjal ébredhetsz.

Lefekvés előtt igyál meg egy csésze citromfű teát, ami segít ellazulni, így könnyebben szenderülsz álomba, és kipihentebben kelhetsz.

Ha reggelente szeretnéd a tökéletes nő benyomását kelteni, tarts az éjjeli szekrényeden szemcseppet, frissítő cukorkát és finom illatú kézkrémet, így már az ágyban, azonnal ébredés után üdévé teheted a tekinteted, finommá a leheleted és selymessé a kezeidet.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty