2012.01.23.@ 07.01

Így fess csodásan a képeken

“Mindennek tökéletesnek kell lennie”, mondogatod magadban mielőtt bulizni vagy más rendezvényre indulsz, hiszen másnap szembesülnöd kell majd a fotókkal és a kommentek áradatával.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így fess csodásan a képeken

A smink? „Na igen, milyen könnyű Kristen Stewartnak vagy Mila Kunisnak, az ő sminkjük minden fotón szuperul néz ki!” Ugyan, ez már nem gond, mivel kamerabiztos sminktrükkjeiket ezúton küldik neked szeretettel:

Kristen szerint minden a jól megválasztott korrektornál kezdődik. Kék tónusút válassz az alapozó alá, ha világos, és sárgás árnyalatút, ha sötétebb a bőröd. „Visszaveri” a fényeket és hibátlan arcbőr látszatát kelti még hajnalhasadáskor is.


Mila egy fotózás előtt az arca T-vonala miatt aggódott, mikor sminkes barátnője a segítségére sietett, és egy laza mozdulattal a homlokára és az orrára újabb púder réteget tett, majd egy zsepivel leitatta. Igen, ilyen egy barátság extrákkal.

Érzéki ajkaikat sem kell irigyelned többé, csak dobj fel egy barack vagy pink árnyalatú szájfényt. De ne vidd túlzásba, nehogy kacsacsőrű emlősnek tűnj!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty