2012.01.24.@ 16.01

Az új legenda: Válts barna hajra és feleségül vesznek!

Korábban minden felmérés azt bizonyította, hogy a férfiak a szőke nőket tartják a legvonzóbbnak. De most fordult a kocka a barnák javára!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az új legenda: Válts barna hajra és feleségül vesznek!

Ha már a platinák királynője, Paris Hilton is kipróbálta, milyen barna tincsekkel az élet, akkor valóban lehet valami igazság ebben az állításban! A partikirálynő ugyan csak egy parókával tesztelte “a barna-az-új-szőke” legendát, de a legtöbb sztár egyenesen a fodrászát hívta, amikor értesült az őrületről. Olyan sztárok festették például sötétre a hajukat, mint például Kylie Minogue vagy éppen Drew Barrymoore, akiket eddig csak szőke buksival láttunk.

A kutatók magyarázatot is találtak arra, miért jobb barnának lenni: állítólag már annyira megszokták a pasik a sok műszőke hajat, hogy már nem is tűnik fel nekik, ha világos hajjal próbálsz csábítani.  Sőt: a legújabb felmérések szerint amiatt is különlegesebbnek tartják a gesztenye és bronz árnyalatot, mert a viselőjét kifinomult személyiségnek gondolják. Ráadásul az sem elhanyagolható tény, hogy a statisztikák szerint a férfiak szívesebben veszik feleségül a barnákat! És ebben tényleg lehet valami: amióta színt váltott, Kylie Minogue-nak meg is kérte a kezét a pasija, Andreas Velencoso! Sőt, ami még durvább: Drew Barrymoore ujjára is csodák csodájára egy hónappal azután került fel az eljegyzésű gyűrű, hogy bebarnult.

Úgy tűnik, Paris Hilton még nem szeretne menyasszony lenni, ezért választotta a parókát…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty