2012.01.24.@ 07.01

Instant orgazmus: A legjobban öltözött pasik

Te is alig tudod rávenni a pasidat, hogy vegyen magának egy új farmert, mert a kedvenc trapéz gatyója már ’89-ben kiment a divatból? Szegény! Pedig a srácok olyan irtó szexisek (és mindemellett férfiasak is) tudnak lenni, ha trendin vannak felöltözve!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Instant orgazmus: A legjobban öltözött pasik

Instant orgazmus: A legjobban öltözött pasik

Fotó megosztása:

Mutasd meg a pasidnak a Cosmo kedvenceit, hátha tőlük megjön a kedve a divathoz.

Ryan Gosling – Már a Szerelmünk lapjaiban belezúgtunk, az Őrült, dilis szerelemben pedig a stílusába is. Ráadásul ő az a pasi, aki mindig makulátlanul néz ki, mindegy, hogy a vörös szőnyegen van, vagy az utcán kapja le egy paparazzo.

David Beckham – Ha megnöveszti a haját és hajpántot hord, onnantól kezdve az összes focista is ezt teszi: Igen, ő egy igazi divatdiktátor, ahogy az egész családja is.

Jude Law – Különös érzéke van a divathoz. Bár egyszerű és letisztult a megjelenése, mindig van benne egy kis csavar. A galériában lévő képen pl. az, hogy nem egyforma színű a nadrág és a zakó. Ó, te kis pimasz, Jude!

Ryan Reynolds – Igen, igazából bármit vesz föl, mindenben imádnivaló: Tökéletes test, szexi, kisfiús arc. Azért mégis odafigyel arra, hogy mindig szuperül fessen, nem csak az öltönyei, de az edzőcuccai is különlegesek.

Justin Timberlake – Miután megszabadult a szőkére melírozott hajszínétől, nem csak a kis-, de a nagylányok is belezúgtak. Amellett, hogy bírjuk a zenéjét és filmjeit, még a ruhátárát sem cseréltetnénk le vele, ha ő lenne a pasink (szép álom).

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty