2012.01.29.@ 07.01

Amiért még mindig bomlanak Katherine-ért

Óriási csillogó szemek, szikrázó mosoly és ragyogó bőr – Katherine Heigltől van mit tanulni, főleg ha a szépségről van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tündöklő bőr azonnal: Kath legnagyobb titka abban rejlik, hogy legtöbbször nem alapozza le az egész arcát! Furcsán hangzik, ugye? Először felteszi a pirosítót és a szemhéjpúdert, majd ezután csak a kimaradt területeket fedi csak el alpozóval, és ha kell korrektorral. Így sokkal életteltelibbnek tűnik a bőre, hiszen nincs rajta vastag alapozóréteg. A T-vonalán pedig mindig van átlátszó púder is, ezzel megelőzi a fénylő, zsíros arcbőr látszatát.

Csábító mosoly: Bár Katherine-nek gyönyörű szép fehér fogai vannak, mindig ügyel arra, hogy ne használjon olyan színeket, amik sárgábbnak látszatják őket. A pirosnak, bordónak is az enyhén világosabb változatait kedveli, amik mellett világosabbnak tűnnek a fogai. Újabban pdig előnyben részesíti a nude és egyéb természetes színeket.

Tündéri tekintet: A színésznő gyönyörű barna szemeit fényes árnyalatokkal hangsúlyozza. Hogy nagyobbnak tűnjenek, a szemhéja középső részére sokkal világosabb színt tesz, a szempillák tövét pedig csak egy vékony tusvonallal emeli ki. Renszeresen használ szempillagöndörítőt, és alul a szempillák belső vonalát fehér cerkával húzza ki.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty