Stílusleckék Adele-től gömbölyded lányoknak

Attól még, hogy te sem vagy XS-es kategória, nem kell zsákszerű ruhák mögé bújnod. Inkább végy példét Adele-ről, aki mesterien leplezi domborulatait.

2012.02.01. 12:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Stílusleckék Adele-től gömbölyded lányoknak

Stílusleckék Adele-től gömbölyded lányoknak

Fotó megosztása:

Elterelés: A Grammy-n viselt, selyem, zöld kabátka ultratrendi kiegészítője lett a kis feketének. Ne félj ebbe a fényes anyagba bújni, csak arra ügyelj, hogy nőies szabása legyen: ha jobban megfigyeled, nyaktól lefelé, -mint egy harang- „kinyílik” a kabátka, így megnyújtja az alakot.

Egy igazi díva: Az MTV Music Awards-on viselt meseszép Burberryben Adele csak úgy tündökölt! A feltupírozott haj szintén jót tesz az alakodnak, a dekoltázs közepén lévő geometriai mintákkal pedig elterelheted a figyelmet a kritikus területekről.

Romantikus báj: Ki mondta, hogy hippisikket idéző, mintás felsőt csak modell alkatú lányok hordhatnak? Elég az egyszínű felsőkből! Próbálkozz egy hasonló darabbal, mint amilyen az Adele-é is. S hogy ebben mi a trükk? A meleg színű, kicsit barnás földszínek, közepes méretű minták párosítása és előnyös szabásvonal.

Hétköznapi sikk:Nyugodtan bújj balerinába, szűk leggingsbe és sztreccs felsőbe, viszont szerezz be egy hasonló szabású kabátkát, vagy kardigánt, mint amilyet Adele is visel! Mire ügyelj? A derekadon viselj övet, a kabát ne érjen térd alá, illetve a karjaidnál is nyújtson harangszerű szegélyvonalával. Illetve soha ne feledd: a fekete az ősidőktől kezdve karcsúsít.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty