Lady Gaga bámulatos cipőgyűjteménye

Egyes hírességek drogfüggők, mások a szerencsejátékról nem tudnak lemondani… vajon a botrányos énekesnő is kezelésre szorul?

2012.02.08. 09:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lady Gaga bámulatos cipőgyűjteménye

Lady Gaga függőségének neve Louboutin-mánia azaz Christian Louboutin cipőinek őrült imádata. Az énekesnőnek több tucat piros talpú cipője van a legendás dizájnertől, manapság másban szinte nem is lehet látni, és mindegyik lábbeli legalább 15-20 centimétert emel aprócska termetén.

Kedvenc darabjai közé tartozik a Bibi, amely mandula alakú talpáról és (többnyire) hasított bőrből készült felsőrészéről ismerhető fel. Ebből egy-egy fekete, zöld és lila is található Gaga cipőszentélyében.

Kép: www.posh24.com

Másik favoritja a Daffodil névre keresztelt fazon, amelyhez helyes orrot és extra magas sarkat terveztek – a platform résszel együtt 22,5 centiméterrel járhat a föld felett a viselője! Az énekesnő ebből is jó néhány párnak a tulajdonosa, leggyakrabban a natúr színűt és a feketét viseli.

Kép: www.posh24.com

És akkor még egy szót sem ejtettünk az olyan ritkaságokról, mint az aranyszínű platform, a szegecses kivágott orrú, vagy a glitterekkel díszített Louboutin-cipellője. Ha extrém ruhatárát nem is, cipőgyűjteményét nagyon szívesen elfogadnánk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty