Extrém divatshow párnacsatával

A vagány táskáiról híres svéd Björn Borg márka a javában dübörgő London Fashion Weeken mutatta be a legújabb, 2012 ősz-téli kollekcióját, méghozzá egy eszméletlen műsor keretében: volt itt 4D-s vetítés, szauna, szusibár és még egy szupererotikus csata is!

Extrém divatshow párnacsatával

A nézők csak úgy ámultak, amikor a Temzén, egy vízpára-függönyön elindult a 4D-s divatfilmvetítés egy húsz méterszer húsz méteres felületen, majd a hőerőműben, ahol a show-t tartották, a botrányosan alulöltözött modellek elkezdtek párnacsatát vívni, később pedig mindenki szeme láttára izzadtak egy szaunában.

A dögös bemutatón Lipcsei Betta, a TV2 műsorvezetője és volt Miss Universe is részt vett, persze nem a kifutón, hanem mint az egyetlen magyar VIP-vendég. “Fantasztikus élmény volt! – meséli Betta. – Egy havas erdőbe csöppentünk, ahol a sötétben világító fehérneműben járkáltak körülöttünk a modellek. Az eszkimó kunyhótól, a jakuzziig minden volt, a 4D-s fényshow pedig mindenkit elvarázsolt. A buli hangulatát a híres sztár, Robyn fellépése koronázta meg. Egy felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb.” Bárcsak mi is ott lehettünk volna!

Betta nem hagyta ki a nagy lehetőséget: odállt a szexi modellsrácokhoz egy közös fotó erejéig!

 

Itt egy rövid részlet a káprázatos vetítésből:

Még több

fashion_beauty