2012.02.21.@ 14.02

Nálunk már februárban tombol a tavasz!

Ne törődj a hóval, inkább kezd el viselni az új szezon kulcsdarabjait! Bár technikailag még tél van, mi már gőzerőkkel készülünk a tavaszra. Szerencsére az új szezon néhány trendje már most viselhető!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nálunk már februárban tombol a tavasz!

Nálunk már februárban tombol a tavasz!

Nálunk már februárban tombol a tavasz!

Fotó megosztása:

Széles öv
Az öv számodra csak egy kiegészítő, ami a megfelelő helyen tartja a nadrágodat? Idén tavasszal több annál! Több divattervező, mint például Jean Paul Gaultier vagy a Balmain a széles, szinte fűzőhöz hasonlító övvel terelték a figyelmet a modellek vékony derekára. Csatolj hát te is egy hangsúlyos övet a kedvenc oversize pulcsidra!

Vízi világ
A legnagyobb divatházak, mint például a Chanel vagy a Givenchy igazi víz alatti világba kalauzol minket, ahol a gyöngyházfényű anyagok, fénylő kékek és vizes hatású kiegészítők a főszereplők. Túl soknak tűnik elsőre? Amíg meg nem érkeznek a tavasz első napsugarai, halvány árnyalatú ruháidhoz viselj gyöngysort vagy korall nyakláncot!

Futurisztikus virágok
Felejtsd el azt a fajta virágmintát, amivel a nagyid ruhásszekrénye tele van! A digitális korban már a virágok is másképp festenek: absztrakt minták, fotószerű nyomatok és futurisztikus összhatás jellemzi Prabal Gurung és Peter Som kreációit is. Első lépésként viselhetsz mondjuk egy virágzó szoknyát szolid pólóval és nude árnyalatú magas sarkúval.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty