2012.02.22.@ 15.02

Stílustippek Tóth Verától csak neked

Az énekesnő nem követi vakon a divatot, olyan ruhadarabokat hord, amelyekben jól érzi magát. Most megosztotta velünk, milyen öltözködési trükköket vet be, hogy a legjobb formáját mutathassa!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Stílustippek Tóth Verától csak neked

1. Hangsúlyozd azt a testrészedet, amelyet leginkább szeretsz magadon. Nekem ez a lábam, éppen ezért hordok szinte mindig cicanadrágot, amely kiadja a formáját.

2. Szintén a lábamra tereli a hangsúlyt egy szép magas sarkú is, ami amellett hogy jól néz ki, sokat nyújt az alakomon. A Maxima címlapfotózásán is beleszerettem egy aranyszínűbe, meg is vettem! De a telitalpúakat is imádom, azokban egész napokat végig tudok szaladgálni…

3. Általában az egyszerűséget kedvelem egy pici fűszerezéssel. A BodiEs különleges, multifunkcionális kiegészítője pont ilyen. Hordhatom sálként, szoknyaként, boleróként és még vagy egy tucat módon!

4. Imádom a vastag öveket, mert remekül formálják az alakom, és bármelyik minimál stílusú ruhát feldobják. Felkapok rá egy motorosdzsekit, és már kész is a vagány szettem.

5. Több külföldi sztár is van, akiknek figyelemmel kísérem az öltözködését. Beyoncé hétköznapi szereléseiért például odavagyok, de nagyon tetszik, ahogy Alicia Keys hangsúlyozza nőies idomait. Queen Latifah-tól is csak tanulni lehet!

Verával exkluzív interjút olvashatsz a márciusi Maximában!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty