3-1-60 vagyis: 3 trükkel 1 perc alatt 60-as derékbőség

Mindig is homokóra-alkatra vágytál, de hónapokig tartó edzéssel sem tudsz faragni a derekadból? Akkor bemutatunk három tippet, amitől azonnal valóra válik az álmod!

3-1-60 vagyis: 3 trükkel 1 perc alatt 60-as derékbőség

Nem ámítás – viszont egy kis csalás azért van benne, méghozzá optikai. De egy igazi Cosmo-lánynak engedélyezett, hogy ilyen trükkökkel éljen! Hiszen ha hosszú hónapokig küzdöttél, de nem érted el a kívánt hatást derékfronton, akkor miért ne segíthetnél rá egyszerűen azzal, hogy belebújsz egy jól szabott ruhába? Most megmutatunk neked három praktikát, amivel olyan alakod lesz, amit még az igazi homokórák is megirigyelnek!

Vonalas darab
Az elmúlt időszakban alaposan megismerhetted azokat a ruhákat, amelyek különböző csíkok segítségével mutatnak karcsúbbnak. Szegény Reese Whiterspoon hiába vékony, ha a nincs dereka. De ezzel a pink Michael Kors kreációval, amit a fenti képen visel, rögtön varázsolt magának!

 

Kivágósdi
Mintha egy élő Barbie-baba lenne Kate Moss, annyira karcsúnak tűnik! Nem csoda, hogy ő is azonnal beleszeretett ebbe a Stella McCartney-ruhába, amit az oldalán egy hatalmas kivágás díszít.

Plusz betoldás
Ha nem akarsz vonalas lenni és csupasz bőrt mutatni, akkor neked találták ki azt a szabást, amikor derékrésznél más textúrájú anyagot toldanak be. Eva Longoria is boldog, hogy végre 60-as derékbőséggel büszkélkedhet, persze Zuhair Murad blúzának köszönhetően.

Most biztos legyintesz, hogy ez mind szép és jó, de te nem kérheted fel Stella McCartneyt, hogy tervezzen neked ilyen ruhát. Ezért mi összeszedtünk neked néhány hasonló darabot a kedvenc üzleteidből!

Ha szereted a geometriát, akkor nézz be a Mangóba, mert ez a fehér ruha fekete csíkokkal csak rád vár!
Ár: 12 995 HU

Egy kis rásegítéssel és egy kis betoldással neked is olyan karcsú derekad lesz, mint Eva Longoriának, csak fel kell próbálnod ezt a csipkés Bershka ruhát!
Ára: 8995 HUF

 

Te is kivágnád magad a derekas kérdésből? A Zara üzleteiben több olyan darabra is lecsaphatsz, amelyek oldalt nyitottak. Ára: 9595 HU

Még több

fashion_beauty