2012.02.24.@ 09.02

Mondj igent egy sztár ruhájában!

Persze, minden menyasszony úgy ragyog a nagy napon, akár egy hollywoodi csillag, de egy kis segítséggel valóban sztárnak érezheted magad!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mondj igent egy sztár ruhájában!

Újra és újra visszatekerted azt a részt, amikor Carrie próbálgatja az esküvői rucikat, és még a kedvenc magazinodból is kivágtad azt a képet, amin Kate Middleton az uszályát húzza? De azon keseregsz, hogy neked sosem lesz ilyen szép ruhád, mert milliókba kerülne? Azonnal szárítsd fel a könnyeid, viszont ezt a linket ki ne töröld http://celebrity.tidebuy.com/Celebrity-Wedding-Dresses-7290/. Ugyanis innen potom áron rendelheted meg kedvenc sztárdarabod tökéletes mását!

Ruha Szex és New York módra
Még Carrie Bradshaw sem akart hinni a szemének, amikor Vivienne Westwood elküldte neki ezt a különleges darabot. Hát még a te Mr. Biged mit fog szólni, ha meglát benne az esküvőtök napján. De attól biztos leesik az álla, ha megtudja, hogy csupán 75.000 forintba került!

 

Az évszázad darabja
Nemcsak ragyogó sztár, hanem igazi hercegnő lehetsz, ha olyan ruhát viselsz, mint Kate Middleton! Az Alexander McQueen által tervezett darab ugyanis valóban fenséges. A másolata csupán 80.000 forintért pedig egyenesen az évszázad üzlete!

 

Halhatatlan dizájn
Még szerencse, hogy Edward Cullen mélyen a zsebébe tudott nyúlni, hogy Bella egy csillagászati összegű Carolina Herrera ruhában fogadjon neki örök hűséget. Neked elég kevesebb, mint 100.000 forintot áldoznod arra, hogy az alkonyatnál is szebb legyél!

 

Letisztult vonalak
Kate Moss szerencsés, hogy John Gallianót a barátjának tudhatja, ezért a Dior egykori tervező biztosan olcsón megszámította ezt a ruhát. De te is elég baráti áron, körülbelül 80.000 forintért juthatsz egy ugyanilyen fazonú darabhoz!

 

Kerek idomokra
Salma Hayek nőies alkatára csodásan passzolt a Balenciaga esküvő ruha. Ha te is kerekebb idomokkal rendelkezel, akkor örülhetsz, hiszen még felkerekítve is csak 75.000 forintba kerül álmaid ruhája!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty