2012.02.27.@ 08.02

Cipőt a körömre? Íme a Louboutin-manikűr!

Már rég nem él a divatszabály, hogy a táskádnak passzolnia kell a cipődhöz. 2012-ben a körmödet kell a cipellődhöz igazítani!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cipőt a körömre? Íme a Louboutin-manikűr!

Emlékszel még, Adele milyen gyönyörű volt az idei Grammy-n? Imádtuk fekete ruháját, vörös rúzsát… és a köröm-cipő kombóját! Igen, jól olvastad, az énekesnő az ezüst Louboutin magas sarkújához lakkozta a körmét. És ahogy minden Louboutin cipellő talpa, az ő körmének hátulja is piros színben pompázott. A figyelemfelkeltő manikűrt te is megalkodhatod magadnak, nem is olyan bonyolult. Így készült:

1. Reszeld enyhén hegyes formájúra a körmöd, majd kenj fel egy réteg alaplakkot – a csillámos körömlakkot így sokkal könnyebb lesz majd később lemosni.
2. A körmöd hátulját fesd be óvatosan tűzpiros körömlakkal úgy, hogy közben a tenyered felé lenyomod az ujjperced – így jobban hozzáférsz a keskeny körömfelülethez. Cosmo-tipp: A piros rész díszítését vékony ecsettel végezd, hogy még precízebb lehess.
3. Ha az alsó oldal megszáradt, jöhet a felső: vigyél fel rá annyi (de legalább kettő) réteg csillámos ezüst körömlakkot, hogy egyenletesen szikrázó színt kapjon a körmöd.
4. Már csak azt kell megvárnod, hogy teljesen megszáradjon a lakk. Ezt az időd lerövidítheted, ha egy tál hideg vízbe jégkockákat teszel, és benne pihenteted a kezed néhány percig.

Ez a Louboutin cipő több, mint 3000 dollárba kerül. Még szerencse, hogy a manikűrt akár pár száz forintból kivitelezheted!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty