Öltözz fel úgy a randidra, akár egy sztár!

Randevúd lesz, de még nem tudod mit vegyél fel? Segítünk! A legmenőbb sztároktól lestük el a legcsinibb szetteket.

Öltözz fel úgy a randidra, akár egy sztár!

Első randi
Sarah Jessica Parker öltözete tökéletes lenne az első találkára: nincsen túlöltözve, de mégsem unalmas. Egyedi és trendi. Nincs az a férfi, aki ne lenne kíváncsi egy ilyen érdekes csajszira!

Meghívás egy italra
Rose Byrne szettje édes, stílusos és szexi egyszerre. Pont annyira dögös, hogy a srácnak pár pohár után legyen mersze újabb randit kérni.

Vacsorameghívás
Alicia Keys outfitje csábító, de mégsem túl kihívó. A selyemblúz és a bőrszoknya találkozása azért tuti beindítja a pasi fantáziáját…

Séta a parkban
Andalogni és beszélgetni – szuper alkalom arra, hogy jobban megismerjétek egymást. Taylor Swift öltözetén pedig annyi apró részlet van, hogy randipartnere egész úton le sem tudná venni róla a tekintetét.

Randi a moziban
Ashley Simpson hétköznapi ugyanakkor cool szettje azt üzeni viselőjéről: vagány és egyedi vagyok. Éppen csak egy kicsit elegáns, és kellőképpen kényelmes ahhoz, hogy tökéletes legyen egy összebújós filmnézésre.

Randi egy szórakozóhelyen
Alessandra Ambrosio ruhája szuperszexi, pedig nem is annyira mini és egyáltalán nem is feszülős! A ördög a részletekben rejlik: asszimetrikus szabásvonal, csillogó cipellő… csak nehogy már most elkezdjen féltékenykedni a srác!

Még több

fashion_beauty