Vedd le a pasit a lábáról, nézz rá szexi füstös szemekkel!

Megmutatjuk, hogyan készítik a sztárok az ellenállhatatlan “smokey eye” sminket, amit a hollywoodi férfiak is imádnak.

Vedd le a pasit a lábáról, nézz rá szexi füstös szemekkel!

Keira Knightley füstös szemsminkje két szempontból is érdekes: egyrészt az alsó szempillasor tövébe nem fekete, hanem (Burberry ruhájával megegyező színű) bordó festéket dolgozott el, másrészt pedig a még cicásabb hatás érdekében a fekete szemceruzával a belső szemzugban is kihúzta a szemét.!

Eva Longoria joggal tereli gyönyörű szemére a figyelmet, a füstös sminktől ráadásul még inkább őzikés lesz a tekintete. Cosmo-tipp: a sötétszürke szemhéjfestéket ne az egész szemhéjadra, hanem csak a mélyítővonaladra vidd fel, és onnan dolgozd el szépen. A drámai hatásért tegyél fel műszempillát is

Bár Katy Perry nem a visszafogottságáról híres, azzal még ő is tisztában van, hogy ehhez a hupikék hajhoz elég egy szolidabb smink is. Bizony, a füstös szemnek is van kevésbé hangsúlyos változata! Ha te is ilyenre vágysz, akkor sötét színek helyett használj világosabbat (Katy világosszürkét alkalmazott), és a festéket éppen addig vidd fel, amíg a szempillád ér, amikor kinyitod a szemed – ugyanez vonatkozik az alsó szemhéjadra is.

Még több

fashion_beauty