2012.03.02.@ 13.03

2 in 1: A miniruha, ami hosszú

Ez elsőre olyan lehetetlennek hangzik, mint a diétás hamburger? Pedig mégis lehetséges, csak egy kis trükk és persze némi tüll kell hozzá!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

2 in 1: A miniruha, ami hosszú

Veled is előfordult már, hogy a dress code megkövetelte volna a hosszú estélyit, de neked nem volt kedved hatalmas szoknyával bajlódni? Esetleg meg akarod villantani a formás lábadat egy rövid ruhában, viszont ennél behatóbban nem akarod a világ elé tárni a bájaidat? Akkor neked találták ki azokat a darabokat, amik egyszerre rövidek és mégis hosszúak. Most már biztosan nagyon kíváncsi vagy arra, hogyan is lehetséges ez, úgyhogy nem húzzuk tovább az agyad, íme a fenti példák:

Zoe Saldana alapvetően egy térdig érő koktélruhát visel, viszont a tüll szoknya miatt mintha nagyestélyi lenne rajta. Ügyes, nem? Kate Bosworth megjelenése is túlzottan merész lenne, ha nem takarná a lábait ez a lenge anyag, de így sikerült kifogástalanul elegánsnak maradnia.

Ahogy a te esetedben is az lehet, bármelyik problémával is küzdesz: elég beugranod a Zarába, ahol többféle hasonló darabot találhatsz!

Fekete ruha – 29.995 HUF


Türkiz ruha – 12.995 HUF

Ruha mintás szoknyával – 13.995 HUF

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty