2012.03.07.@ 07.03

V, mint vadító vonal – a csíkozás, ami tutira karcsúsít

Mindig is ódzkodtál a csíkos holmiktól, mert nem tudtad eldönteni, hogy erősítenek vagy sem? Most végre itt egy olyan minta, amivel biztosra mehetsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

V, mint vadító vonal – a csíkozás, ami tutira karcsúsít

Az elmúlt időszakban több teória is napvilágot látott a geometrikus mintákkal kapcsolatban. Hiszen előfordult, hogy a divatszakemberek szinte elátkozták a vízsszintes csíkozást, mert szerintük erősít, és a telt nők válasszanak inkább olyan holmikat, amelyeken hosszában futnak. Aztán később megfordult ez a felállás.
Ha te is elvesztetted a fonalat, pontosabban a vonalat, akkor most új utat mutatunk neked: a V alakú csíkok jelentik a tökéletes megoldást! Ugyanis optikailag karcsúbbnak mutatnak és még rendhagyóak is. Nézz csak rá Olivia Wilde széles sávjaira, amelyek körülölelik az alakját, és amelyektől nemcsak a dereka, hanem a combja is vékonyabbnak tűnik. Vagy itt van Jennifer Aniston ruhája, aminek a mintája szinte megbabonáz, és elhiteti velünk, hogy a színésznő még légiesebb, mint az életben. Tehát itt az ideje, hogy te is vadítóan vonalas legyél!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty