5 divatöngyilkosság az első randin

Te is visítani tudnál, mikor a szekrényed előtt ácsorogsz a randi előtt, és egyszerűen képtelen vagy eldönteni, hogy mi lenne az ideális választás? A Cosmo.hu most segít neked abban, hogy mik azok az összeállítások, amiket tuti kizárhatsz. Íme 5 randi outfit, amire nincs mentség.

2012.03.08. 16:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 divatöngyilkosság az első randin

Kantáros naci

Oké, tudjuk, hogy Fergie előszeretettel népszerűsítette pár éve, de ennek ellenére a kantáros gatyesznak a játszós ruhák közt a helye: legfeljebb akkor veheted fel, ha a barátnőddel kiugrotok egy fagyira a Gossip Girl maraton szünetében. (De akkor sem bikinifelsővel és tűsarkúval, ahogy Fergie tette.) Melyik srác akarna a Kis Vakonddal randizni?

Arany leggings ezüst felsővel és strasszos kiegészítőkkel

Mindannyiunknak titkos késztetésünk van rá, hogy minden csillogó-villogó dolgot magunkra kapjunk, de ha engednén a csábításnak, inkább hasonlítanánk a nagyi karácsonyfájára, mint egy izgalmas partnerre. Az arany és ezüst leggings amúgy is inkább party outfit, mint randi ruci – gondolj arra, hogy a Grease-ben Sandy jókislányként nyerte el Danny szívét… a többit tartogasd a finaléra.

Mell alatt szűkített ruha

Talán a tükörbe pillantva úgy érzed, hogy egy Jane Austen regény megelevenedett hősnője vagy, a fiúk inkább úgy látják majd, rajtad maradt az Arwen jelmez a Gyűrűk ura farsangról, ahol februárban járhattál. Arra is vigyázz, hogy ami a viktoriánus Angliában és a képzeletbeli vidéki kastélyod kertjében pompás kis összeállítás, az a randin leginkább egy terhes-ruhára emlékeztet. Nehogy célzásnak vegye és elmeneküljön…

Hárem nadrág és haspóló

Oké, Jázminnak elnézzük, de csak mert Alladin se viselt éppen klasszikus szabású öltönyket. Ha viszont nem a mesés keletre indulsz randizni egy repülő szőnyegen, hallgass ránk: a háremgatyó több felmérés során is a pasik rémálom-ruhadarabjának bizonyult.

Túl sok ékszer és túl feltűnő make up

Ha nem tudod eldönteni, hogy melyin nyakláncodat vedd fel a három kedvenced közül, és egyszeriben az a remek ötleted támad, hogy magadra kapod az összeset, gyorsan tedd le mindhármat, nyisd ki az ablakot, és vegyél pár mély lélegzetet. Lehet, hogy Carrie Bradshaw-n jól mutat egy köteg nyaklánc egyszerre, vagy egy kék madárkával ékesített tollas fejdísz, de a szakértők szerint, ami a vásznon és a képernyőn, vagy a színpadon épp, csak hogy elég, az mindennapokban rengeteg. Éppen ezért a make uppal is spórolj: nem kell, hog az első randin felszabadítsd a benned rejtőző Lady GaGát.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty