Az esküvődön legyél te a legszebb a vidéken!

Idén két film is készül a klasszikus történetről, nem csoda hát, hogy Hófehérke mesevilága az esküvőszervezőket is megihlette. De mégis, hogyan ültetheted át gyermekkorod kedvenc rajzfilmjét a valóságba? Íme néhány ötlet!

2012.03.17. 07:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az esküvődön legyél te a legszebb a vidéken!

1.Hófehérke ruháját bármelyik lány pontosan fel tudja idézni: a test vonalát szorosan követő míder, puffos ujjrész és földig érő szoknya. Válassz te is ilyen fazonú menyasszonyi ruhát – természetesen fehér színben.
2.A smink is adja magát! Az önbarnító krémeket és a szolizást mindenképpen mellőzd, hiszen Hófehérke bőre olyan fehér , akár a hó – porcelánbőrön pedig még szebben mutat az élettel teli piros rúzs. Ami a szemfestést illeti, ez nem igényel különösebb hangsúlyozást: vékony tusvonal és természetes hatású műszempilla.
3.A mesében fontos szerepet játszott az alma, így aztán ez kötelező kelléke kell, hogy legyen a menyegzőnek is! A piros, zöld és sárga színű almák gyönyörű dekorációk lehetnek, és máris romantikus hangulatot adnak az esküvői fogadásnak. A csokiszökőkútba is lehet almát mártogatni, de a koszorús lányok kezébe is lehet adni egy-egy kosárka almát a virágcsokor helyett!
4.Ki tudná elfelejteni a Gonosz Mostoha szavait, amelyeket a Varázstükörnek mondott? Egy gravírozott, míves tükör igazán szép dekoráció lehet!
5.A berendezésben tovább lehet fokozni a mesés érzetet, ha az asztalok és székek tömör fából készültek. Az erdei hangulat is visszahozható, ha az üvegvázákba csinos kis ágak kerülnek, és minden asztalt hatalmas mécsesek díszítenek.
6.Ezután már csak az kell, hogy a szőke hercegeddel fehér lovon – esetleg fehér hintón távozzatok, és boldogan éljetek, míg meg nem haltok.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty