A jövő shoppingtrendje: ruhapróba gombnyomásra

Még a legrutinosabb shoppingolókon is kifoghat az ősellenség: a próbafülke! Ám egy találmány, amit amerikai üzletekben használnak, legyőzi a rettegett gonoszt, hogy a vásárlás még élvezetesebb elfoglaltság legyen!

2012.03.20. 09:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A jövő shoppingtrendje: ruhapróba gombnyomásra

Borzalmasan nézek ki ebben a fényben! Itt miért nem megy a légkondi? Jesszus, de szűk itt a hely! Ugye a te szádból is elhangzottak már ezek a mondatok, amikor a próbafülkében küzdöttél az elemekkel? Nem csoda, hogy sokszor még a kedved is elmegy a shoppingolástól, mert a szörnyű neonvilágítás és a torzító tükör (merthogy soha nem a te alakoddal van a baj!) miatt kész csődtömegnek érzed magad. Na ennek vége! Legalábbis azon szerencsések számára, akik Amerikában, egy bevásárló központban kipróbálhatják a legújabb találmányt, vagyis azt a varázstükröt, aminek a segítségével bármelyik rucit felpróbálhatják, méghozzá kínlódás nélkül. Láttunk már hasonlót online áruházakban, de ez a találmány azért különleges, mert élőben és tényleg egy tükröben látod azt, hogy állnak rajtad a cuccok.

A program az Xbox játékokhoz hasonlóan működik, ami felismeri az alakodat. Csakhogy ez teljes pontossággal veszi fel a méreteidet, hogy aztán tökéletesen rád illeszthesse az általad kiválasztott ruhadarabokat. Így néhány gombnyomás és máris „átöltözhetsz” és megszemlélheted magad az új outfitedben. Gondolj csak bele: végre elfelejtheted a fárasztó próbálgatást, és csak a zsákmány megszerzésének öröme marad!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty