2012.04.09.@ 00.04

Cipőhoroszkóp [X]

Már alig vártuk, hogy kitavaszodjon és kiskabátban flangálhassunk a városban az új tavaszi cipők után kutatva. A választék igen nagy és csábító, ezért a tökéletes választás érdekében hívd segítségül a horoszkópodat, és persze készülj fel arra is, hogy valószínűleg nem csak egy pár cipővel térsz haza…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos jegy szülöttei igazán dinamikus személyiségek, így nem meglepő, hogy mindig mozgásban vannak. Mindennek nagy lendülettel állnak neki és szívesen veszik át a vezető szerepet, ezért a hétköznapokra válassz olyan cipőt, ami nem korlátoz rohangálás közben. A legkényelmesebb lábbeli számodra a lapos vagy törpe sarkú cipő, de ha buliba indulsz, válassz egy igazán dögös vörös magas sarkú cipőt, amiben kedvedre hódíthatsz.

 

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

Bika (április 21. – május 20.)

A Bika jegyben szülöttei alapos és nyugodt személyiségek, akik kedvelik az egyszerűbb dolgokat, amit az életvitelük és öltözködésük is hűen tükröz. Emiatt a cipőkben is leginkább a hagyományos, letisztult formákat kedveled, és gyakran szeretsz sportosabb cipőbe bújni. A natúr színek a kedvenceid, ezért a barnás árnyalatokban biztosan jól érzed magad. Ha viszont valami különlegesebbet szeretnél, a napságra vagy zöld szín lesz a nyerő számodra!

 

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek jegy szülöttei talán az egyik legkíváncsibb és érdeklődőbb személyiséggel rendelkeznek. A kettőség jellemzi őket, és bármi fel tudja kelteni az érdeklődésüket. Imádnak kísérletezni, ezért a divatban is mindig az élen járnak. Éppen ezért, ha cipőről van szó, kutatod a különleges darabokat és vidám színeket. Szinte cipőmániás vagy és a gyűjteményedben minden stílus megtalálható, de legjobban az igazán nőies darabokban érzed jól magad, így nem kérdés, hogy egy szupertrendi magas sarkú cipő lesz a kiszemelted.

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülöttei igazán érzékenyek és bizony a hangulatuk is változó, így a pillanatnyi hangulatuk nagyban befolyásolja öltözködésüket. Fantáziájuk igen élénk, ezért nem vetik meg a különböző mintákat, motívumokat, ezért jó választásnak tűnhet egy aranyos, vidám virágmintákkal díszített cipő. A sportcipő vagy bakancs nálad szóba sem jöhet, mivel az igazán csajos cuccokat hordod szívesen.

 

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegy szülöttei az egyik legerősebb személyiséggel rendelkező emberek. Az irányítás, uralkodás lételemük, ezért fontos számukra a minőség és elegancia. Gyakran választanak nagyon drága lábbeliket, mivel fontos számukra a fenséges kinézet. Minél csillogóbb egy cipő, annál inkább a kedvenced lesz, ezért válassz kövekkel díszített vagy lakkozott magas sarkú cipőt.

 

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegy szülöttei praktikus emberek. Nem szeretik halmozni a dolgokat és a pazarlás sem jellemző rájuk, így egy cipő vásárlás során is rengeteg szempontot tartanak szem előtt. Számukra az ideális lábbeli egyszerre divatos, kényelmes, csábos, jól variálható és persze nem túl drága. Válassz barnás és föld színű árnyalatokat, mert ezeket a színeket remekül tudod kombinálni más színvilághoz is.

 

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegy szülöttei számára nélkülözhetetlen rész az életnek az emberi kapcsolatok. Nem szeretnek vitázni és leginkább az egyensúlyra törekednek. Remek ízléssel vannak megáldva, ezért a minél kecsesebb darabokat válogatják össze, amitől megjelenésük igazán nőies. Az elegáns cipők az igazán neked valók, így a sportosabb darabok elkerülik a figyelmed. Mivel az elegancia híve vagy, ezért válassz a pasztellszínek közül.


Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

 

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió jegy szülöttei nagyon karizmatikusak és hatalmas akaraterővel rendelkeznek, ami rendszerint a sikerig repíti őket. Nagyon merészek, így bátran kísérleteznek a különféle anyagokkal, színekkel. Öltözködésükben is szeretik kifejezni személyiségüket, ezért bátran válassz, lakk, kígyóbőr vagy egyéb feltűnőbb lábbeliket. Az őrülten szexi darabok hozzád tartoznak, így a tűsarok elengedhetetlen számodra!

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas jegy szülöttei igazi mókamesterek, ami miatt mindig a társaság középpontjává válnak.  Szabadságszeretetük hatalmas és mozgékonyak, ezért a hozzád illő cipő kényelmes, de semmi esetben sem unalmas, egyhangú. Nyugodtan válassz magadnak mókás darabokat, mivel ez igazán passzolni fog a személyiségedhez. Ha szeretnél a színekkel is játszani, a világoskék és vörös árnyalatok mellett tedd le a voksod.


Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak jegy szülöttei mindig két lábbal a földön állnak, határozottak és nem szeretnek otthon ülni ölbe tett kézzel. Ezért is van szükséged egy megbízható cipőre, ami bírja a strapát, de ugyanakkor szép is. A legpraktikusabb választás számodra egy csinos, mindig divatos és időtálló darab, ami sötét színű. Ha mégis szeretnél egy színes darabot a cipős szekrényedbe, a sötétzöld vagy khaki lesz a jó választás számodra.

 

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntő jegy szülöttei szabadszelleműek, filozofikusak és művészi hajlamúak. Nem szeretik, ha bekategorizálják őket, ezért neked nem lehet semmi elég extrém! Mindenféle stílust kedvelsz, a lényeg, hogy legalább egy pici furcsaság legyen a cipellőben. Merészséget határtalan, így egy óriás masni vagy flitter a lábbelin kifejezetten vonzó számodra.


Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

 

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak jegy szülöttei nagyon érzékenyek mindenre, így nem meglepő, hogy mindig a szívükre hallgatnak, ezért egy cipőt is csak akkor vesznek meg, ha első látásra beleszeretnek. Megjelenésük nagyon nőies, így szinte mindegy, hogy milyen stílusú cipőt hordanak, mivel az ő lábukon egy sportcipő is csinossá válik. Romantikus alkat vagy, ezért 1-2 csipkés lábbeli beszerzése kötelező számodra!

 

Válogass kedvedre a legdivatosabb lábbelik közül!

Címkék: hirdetés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty