2012.04.19.@ 13.04

Zsírleszívás helyett rafinált kivágás

Ne rémülj meg, a kivágás alatt nem a plasztikai beavatkozásokra kell gondolni, hanem különleges szabású ruhadarabokra, amelyek akár jó néhány kilóval könnyebbnek mutatnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Zsírleszívás helyett  rafinált kivágás

Csak semmi zsírleszívás, csak semmi drasztikus diéta! Egy igazi sztár pontosan tudja, hogy még ezeknél a módszereknél is könnyebben csúcsformába lendülhet. Az oldalán kivágott, tüllbetétes ruhák és nadrágok segítségével légiesen karcsúnak tűnhet még az is, akin van némi súlyfelesleg.

Gwen Stefani legutóbb egy olyan partira volt hivatalos, ahol tökéletes alkatú modellek tolongtak. Az énekesnő pedig nem akart szégyent vallani mellettük, így egy olyan felsőrészt és testhezálló nadrágot választott, amelynek az oldalán végigvonult a kivágás. Naná, hogy még a leggebébb csajszikat is maga mögé utasította ebben a vérforraló szettben!

Ahogy Kate Moss merész ruhájára is mindenki felfigyelt, hiszen még soványabbnak tűnt, mint amilyen valójában. Persze Gwennek és Kate-nek könnyű, mivel rajtuk azért nem kellett sokat faragni. Viszont Anastacia valóban kikerekedett az elmúlt években, ám ez a tüllbetétes ruha csodát tett vele!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty