2012.04.24.@ 12.04

Miért ilyen szakadtak a pasisztárok?

Hú, azt hittem egy csöves van a képen! – biztos te is elképedtél az utóbbi időben párszor, amikor megláttad kedvenc szexi sztárjaidat. Pedig csak egy új trend áldozatai lettek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miért ilyen szakadtak a pasisztárok?

Hatalmas szakáll, kapucnis pulcsi, koszos cipő – sajnos nem egy hajléktalan leírását olvasod, hanem azt, hogyan festenek mostanában az egykor vonzó szépfiúk. Ha így szembejönnének veled az utcán, tuti, hogy még egy kicsit félre is húzódnál, mert nem éppen egy szimpatikus alak benyomását keltik. Amikor Jake Gyllenhall legutóbb felbukkant egy boltban, csoda, hogy a pénztáros nem hívta azonnal a zsarukat, mert úgy festett, mint aki most akarja kirabolni az üzletet.

Robert Pattinson pedig ha így kóborolt volna Budapest utcáin, amikor legutóbb nálunk forgatott, akkor biztosan megdobod némi apróval, ahelyett, hogy aláírást kértél volna.

Rob és haverja, Tom Sturridge is szeretnének beolvadni a csövik közé

De még a Gossip Girl sztárja, Penn Badgley is úgy néz ki, mint aki a járdát vizslatja egy félig elszívott cigi reményében.

De miért jó nekik, hogy ennyire elhanyagoltnak tűnnek? Állítólag így akarják kifejezni a lázadásukat a mai felszínes világgal szemben. Szóval látszólag nem törődnek a divattal, inkább szakadt(hatású) cuccokat viselnek, legszívesebben biciklivel járnak, hogy óvják a környezetüket és vonzódnak a régi tárgyakhoz.

Amerikában már nevet is adtak ennek az irányzatnak, és hipsztereknek nevezik a követőiket. Ugyan már a negyvenes években meghonosodott ez a kifejezés, de mára új értelmet nyert, és egy új városi faj született, amihez egyre több sztár is csatlakozik. A vicc az, hogy ezeket a hajléktalan-stílusú cuccokat sokszor horribilis összegekért szerzik be és persze ügyelnek mindig arra is, hogy a legutolsó antidivat szerint lázadjanak és olyan arcot vágjanak mindehhez, mint akik magasról tesznek a trendekre. Persze azért szexik így is. Vagy szerinted nem?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty