2012.04.25.@ 13.04

Egy Facebook-estélyi rendel!

“A 2013-as Oscar-gálán Angelina Jolie egy Facebook-estélyiben tipegett végig a vörös szőnyegen!” Ez bizony akár meg is történhetne a jövőben…nézd csak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy Facebook-estélyi rendel!

Az egyik lelkes tervező, Victor Farentina gondolt egyet, és megrajzolta, hogy milyen lenne a Facebook, ha estélyi ruci lenne. Aztán jött a Twitter, a Youtube, és még sok egyéb kedvenc oldalunk, mi pedig nem győzzük csodálni őket, választani pedig még mindig nem tudtunk!

 

Facebook

Ha ebben a kreációban libbennél be a bálba, akkor egészen biztosan az összes jópasi lájkolna a kacsintásaival, és rohannának is beírni az idővonalukba, hogy megismertek téged!

Google

Az a kereső ikon vajon az öv csatja? Picit olyan ez a ruci, mintha konfettit szórtak volna rá, de legalább nem kellene keresni a tömegben, mert azonnal rád találna a herceged!

Wikipédia

Hűha, ez a ruci tisztára olyan, mintha egy kosztümös film kelléke lenne, amiben a főszereplő csajt úgy hívják, hogy Wikipédia, akit egy gonosz varázsló azzal átkozott meg, hogy a világ összes dolgát tudja!

Twitter

Vaó, ebben a ruhában aztán tényleg úgy éreznéd, hogy a fellegek felett jársz! És ezentúl tutira csak úgy mutatkoznál be a srácoknak, hogy “Szia, van kedved csiripelni?”

YouTube

Az összes terv közül talán ez nyerte el a legkevésbé a tetszésünket, mert az öven és a nyakláncon kívül rá nem jönnénk, hogy ez a YouTube-rucija akar lenni. Persze, ha hozzánk vágnák, azért készítenénk róla egy zsákmányvideót!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty