2012.04.28.@ 16.04

Iszak Eszter kipakol – a gardróbjából

A Cosmo nagy cserebere-partijára Eszti is elhozott öt ruhadarabot, hogy bedobja a közösbe és válasszon helyette négy vadi új cuccot a gardróbjába.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Iszak Eszter kipakol – a gardróbjábólCOSMO: Nehéz volt otthon kiválogatni, mit hozz magaddal? Nem sajnáltad a cuccaidat?

ESZTI: Mivel a ruhák a gyengéim és általában többet vásárolok, mint amennyit hordani tudok, képzelheted, milyen érzés volt ott állni a szekrényem előtt. Végül három felsőre esett a választásom, amelyeket már régóta nem hordok és két csodaszép ruhára, amelyeket hiába imádok, valahogy mégsem voltak olyan alkalmak, amikor felvehettem volna őket. Szóval úgy gondoltam: menjenek őt, hátha lesz egy olyan csaj, aki kettőnél többször is viseli majd őket!

COSMO: Ezek szerint a barátnőiddel nem szoktatok ruhákat cserélgetni?

ESZTI: Dehogy nem! A csajok rendszeresen átugranak hozzám és akkor órákon át szanálunk: nagyon jól ismernek már engem és tudják, melyik cuccaimat nem hordom soha, szóval ezeket vagy nekik adom vagy zsákba pakoljuk őket és elvisszük valamelyik alaptíványnak. Ebben a Cosmo-rendezvényben is az tetszik legjobban, hogy nem csak ruhákat cserélnek a csajok és sminkesek, fotósok között töltik el a napot, de mindenki felajánlja egy-egy ruhadarabját egy segítő szervezetnek.

Eszter főszerkesztőnkkel, Johannával nézelődik

COSMO: Te milyen szerkókat találtál magadnak?

ESZTI: Az én abszolút kedvenceim a nyári kisruhák és a sálak, ezekből sosem elég! Találtam is magamnak néhány könnyű, csinos darabot, amelyek picit brit-rockosak. Nekem nagyon bejön ez a stílus, mert egyébként Kate Moss és Sienna Miller a stílusikonjaim. De néha vannak persze romantikusabb napjaim is, szóval választottam egy rózsaszín, virágmintás topot is. Jövőre ugyanitt!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty