2012.04.29.@ 07.04

Lopd el az isteni BB stílusát

Lehetetlen felsorolni azokaz a hírességeket, akiknek a stílusát Brigitte Bardot ihlette: Vanessa Paradis-tól Paris Hiltonon át Kate Mossig rengeteg sztár tartja őt a világ egyik legbefolyásosabb divatikonjának. Most megmutatjuk, hogyan készítheted el a make upját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lopd el az isteni BB stílusát

A szemek
Brigitte Bardot tussal festette feketére szemhéját. Ha te is az isteni BB tekintetét szemelted ki magadnak használj olyan tust, amelynek egyik oldala vékonyabb, így a külső szemzugok felé könnyebb less vékonyítnani a vonalat. Használj egy lehelletnyi kávébarna szemhéjpúdert –és itt jön a trükk – a szemeid alá.

Az ajkak
BB ajkai olyanok voltak, mint egy játékbabáé: barackszínűek, és tökéletes formájúak. Használj bézs szájfényt, és az ajkad természetes színéhez közelálló szájkontúr ceruzát. Finom, szinte láthatatlan vonallal kövesd az ajkaid külső vonalát, külünös tekintettel a felső ajkakra – itt egy icipicit mehetsz magasabbra is.

A fürtök
A csodálatosan omló, természetes fürtök tökéletlen angyallá változtatták Bardot-t, a jó hír pedig az, hogy semmi másra nincs szükséged hozzá, csak egy nagy körkefére és egy hajszárítóra. Lazán, kissé kócosan szárítsd meg a hajadat, majd amikor már csak enyhén nedves, finoman permetezz rá hajápoló spray-t, és nagy tikenceket a körkefére tekerve szárísd tovább a hajad, majd szedd szét a csigákat, és fújj rá egy kis fixálót – ne sokat, mert ha keményre edzed, oda a BB-varázs.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty