2012.05.01.@ 11.05

A tökéletes make up: Interjú Gera Annával

Május 19-én újra induló Stílusakadémia talán legnépszerűbb programja önmagáért beszélt: smink, smink, smink! Erről beszélgettünk Gera Anna nemzetközi sminkmesterrel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A tökéletes make up: Interjú Gera Annával

A kurzus hallgatói mindig alig várják, hogy beülhessenek a sminkszékbe. Mindenki tele van kérdéssel, hiszen egy igazi profi avatja be őket a csábítás (sminkelés) trükkjeibe.

Gera Anna, a divatszakma képviselőire jellemzően talpig feketében tanítja a lányokat, de a szoknyájához azúrkék harisnyát visel, és természetesen trendi – a szintén azúrkék – fémrátétes balerinacipőt.

Milyen a stílusos nő Gera Anna szemével?

Magabiztos, bátran néz az emberek szemébe. Kisugárzásán érződik, hogy harmóniában él önmagával. A korának megfelelően alkalmazza a trendeket, különösen a smink terén. A természetesség jegyében ápolt, friss és üde a megjelenése.

A Stílusakadémián is ennek a szellemében képezed a lányokat?

Igen. Mindenekelőtt egy olyan „megoldó kulcsot” szeretnék átadni, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek között. Ismeri a bőrét, az arcszerkezetét és a színvilágát. Határozottan képviseli saját stílusát, de azért tudja, hogy a változatosság gyönyörködtet.

A ruhatárunkat illetően vannak alapdarabok, melyek nem hiányozhatnak a szekrényünkből. A sminkkészletünk esetében hogyan válogassuk össze ezt a fegyvertárat?

Talán az első, amit a sminkkel kapcsolatban átveszünk a lányokkal, az intelligens neszesszer összeállítása. Tudjuk azt, hogy mi az, ami nekünk jó- ez a gyakorlat alatt derül ki -, és mi az, amit kerülnünk kell. Követhetjük az aktuális trendeket, de legyünk hűségesek is egyben: ami bevált és elégedettek vagyunk vele, amellett tartsunk ki.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty