2012.05.08.@ 18.05

Lola megszabadult hosszú tincseitől

Frizkót váltott Lola: hosszú tincseit extrém rövidre vágatta! Képzeld, pont a legutóbbi Cosmo fotózáson döntötte el, hogy frizurát vált.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lola megszabadult hosszú tincseitől

Azért le a kalappal minden olyan csajszi előtt, aki szó szerint bele mer vágni egy radikális változtatásba! Hiszen gondolj csak bele, mennyire meglepődtél, amikor először megláttad például Emma Watsont vagy Natalie Portmant tüsi tincsekkel. Hát, Lola ugyanígy ledöbbentett mindenkit, amikor először megmutatta vadiúj hajkölteményét.

„Igazából már régóta gondolkodtam azon, hogy levágatom a hajam, de a legutóbbi Cosmo fotózás, amin részt vettem, megadta a végső lökést. Ugyanis féloldalasan volt feltűzve a hajam, és könnyen el lehetett képzelni, milyen lenne röviden. Nagyon tetszett, ezért elkezdtem keresgetni hasonló frizurákat, amivel felkerestem új fodrászomat és a végleges formát és színt az ő segítségével találtuk ki. Attól sem féltem, hogy mi lesz, ha rosszul áll, hiszen már rengeteg megoldás létezik arra, hogy korrigáljuk. De szerencsére szuperül sikerült a végeredmény! Az tetszik ebben a fazonban a leginkább, hogy többféleképpen is lehet viselni, szóval már alig várom, hogy minden nap új stílussal rukkoljak elő!”

(A fotó azon a bizonyos Cosmo fotózáson készült, ahol Lola eldöntötte, hogy levágatja a haját.)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty