A világ 5 legbizarrabb melltartója

Gondoltál már arra, milyen hasznos lenne, ha a cicijeid közelében tárolhatnád a hitelkártyád, világítana a melltartód a sötétben vagy egy digitális óra villogna a fehérneműdön? Ugye nem? Sebaj, képzeld, a fura cuccok tervezői már mindenre gondoltak, íme a bizonyítékok!

2012.05.09. 18:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A világ 5 legbizarrabb melltartója

1. Cipelő cicik: amikor nincs kedved magaddal vinni a retikülöd, elég, ha csak jól megtömöd a rejtett zsebes cicifixed! Tehetsz bele iPodot, telefont és ahogy a képen látod, akár dugipénzt is!

2.    A pisztolytartós melltartó: Lara Croft biztosan örülne ennek az érdekes találmánynak, bár szerintünk nem túl biztonságos fegyvert hordani a szíved környékén. Mondjuk az biztos hatásos, amikor egy partin, ahol rád szállt egy részeg fazon, csak lazán benyúlt a topodba és előkapsz egy játékpisztolyt!

3.     A házasságvadász: na ehhez aztán nagyon pihent agy kellhetett! Igazi menyaszörny-cuccról van szó, ami jelzi, hány nap és óra van még hátra az esküvődig,  de felszerelték egy pink tollal is, hogy alá tudd majd írni a házassági szerződést. Az a fura rózsaszín félgömb ott a közepén pedig egy gyűrűtartó, ami zenél, ha belehelyezel egy ékszert…

4.     Ragyogó vagy, drágám: mi mással is dobhatnád fel a szombat esti randidat, mint egy tollas-ledes csodamelltartóval. Nagy kár, hogy ez nem ad ki dallamokat, pedig rendelnénk belőle most azonnal!

5.     A 100% szilikon: Ugye milyen poén, ha úgy tűnik, mintha nem is lenne rajtad semmi felül? Hm, na annyira azért nem: főleg úgy, hogy ebben a cuccban úgy néz ki szegény modellány, mint akinek leoperálták a mellbimbóit!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty